Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίες να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Τρανμίρ – Ρέξαμ (08/10, 14:15): Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η Τρανμίρ, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στις καλές εμφανίσεις. Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση η Ρέξαμ η οποία έχει γνωρίσει την ήττα στα τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχοντας επίσης μια νίκη και μια ισοπαλία. Αμφότερες δεν σκοράρουν πολλά γκολ, οπότε και αναμένουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Όλντερσοτ – Σόλιχουλ Μορς (08/10, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από οκτώ αγωνιστικές υπέστη η Όλντερσοτ, η οποία μετρούσε τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Σόλιχουλ Μορς καλείται να αφήσει πίσω της την εντός έδρας βαριά ήττα από την Φόρεστ Γκριν (0-4). Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Σόλιχουλ Μορς, η οποία είναι αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια,, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Προγνωστικό: N/G (2.00 @ Goalbet)

Μπάροου – Μέιντστοουν Γιουν. (08/10, 17:00): Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων προέρχεται η Μπάροου, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Μέιντστοουν θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ισοπαλίες. Μια σαφώς καλύτερη εμφάνιση από αυτές που πραγματοποίησε στα δυο τελευταία παιχνίδια της, θέλει να πραγματοποιήσει η Μέιντστοουν, έχοντας ηττηθεί σε αμφότερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Betshop)

Μπρέιντρι Τάουν – Γιορκ (08/10, 17:00): Σε κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για την Γιορκ, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Αμφότερες θα παλέψουν με σκοπό να μην ηττηθούν και πάλι, οπότε και πάμε σε ένα σφιχτό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Μπρόμλεϊ – Λίνκολν (08/10, 17:00): Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Μπρόμλεϊ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Λίνκολν. Δεν θα έχει ωστόσο εύκολο έργο, καθώς και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό σερί.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Magicbet)

Τσέστερ – Τορκί (08/10, 17:00): Με απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, η Τσέστερ εξακολουθεί να είναι αήττητη τον τελευταίο καιρό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στα έξι αυτά παιχνίδια της. Από την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες, προέρχεται η Τορκί, η οποία θέλει να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα μπορεί από το σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: N/G (2.10 @ Mybet)

Ίστλι – Ντάγκεναμ & Ρεντ (08/10, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και δέκα παιχνίδια η Ίστλι, η οποία μετράει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Ντάγκεναμ & Ρεντ θέλει τη νίκη για να την προσπεράσει στη βαθμολογία. Από την πρώτη τους ήττα μετά από πέντε παιχνίδια προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούσαν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί τους.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Γκέιτσχεντ – Ντόβερ (08/10, 17:00): Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η Γκέιτσχεντ κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι την πρώτη της νίκη. Δυο ισοπαλίες και δυο ήττες μέχρι τότε ο απολογισμός της, ενώ παράλληλα το γκολ στη νίκη επί της Τρανμίρ (0-1), είναι το μοναδικό της εδώ και πέντε παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η Ντόβερ πήρε την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και κόντρα στην Γκέιτσχεντ ευελπιστεί σε μια ακόμη.

Προγνωστικό: N/G (2.10 @ Goalbet)

Γκάισλι – Σάουθπορτ (08/10, 17:00): Έπρεπε να περάσουν 14 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή νίκη η Γκάισλι, η οποία “διέλυσε” την Γιορκ, εντός έδρας, με 6-1. Κόντρα στην Σάουθπορτ θέλει ακόμη ένα τρίποντο, ούσα σε καλή ψυχολογική κατάσταση, με σκοπό να την “πιάσει” στη βαθμολογία. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο διαδοχικές ήττες και κόντρα στην Σάουθπορτ ευελπιστούν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Betshop)

Μάκλσφιλντ – Μπόρχαμ (08/10, 17:00): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται στα τελευταία παιχνίδια της η Μάκλσφιλντ, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Κόντρα στην Μπόρχαμ θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Από την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές προέρχεται η Μπόρχαμ, μετά και το διπλό επί της Μπρέιντρι Τάουν (1-2). Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Φόρεστ Γκριν (08/10, 17:00): Σε κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Νορθ Φέριμπι, η οποία προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της απέναντι στην Φόρεστ Γκριν, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία.

Προγνωστικό: 2 & N/G (2.25 @ Magicbet)

Σάτον Γιουν. – Γουόκινγκ (08/10, 17:00): Εξακολουθεί να μην έχει σταθερότητα στα παιχνίδα της η Σάτον, η οποία προέρχεται από την ήττα με 3-1 στην έδρα της Ντόβερ. Κόντρα στην Γουόκινγκ θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενη και την έδρα της. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Γουόκινγκ, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Προσπαθεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας το αμφίσκορο, καθώς αμφότερες θέλουν το τρίποντο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Mybet)