racing-club

Δεν μας τα είπαν χθες καλά Αργεντινοί και Ισπανοί, αστοχήσαμε και στις δύο προτάσεις της στήλης, η Σαραγόσα, αν και άξιζε ένα γκολ, δεν το βρήκε ποτέ στο “Αντούβα” και ηττήθηκε 2-0 απ’ τη Μιραντές για να χάσουμε το αμφίσκορο. Δεν επιβεβαιώθηκε ούτε το δυνατό σημείο, η Ρίβερ των πολλών απουσιών γνώρισε την ήττα στο “Μονουμεντάλ” απ’ την Ταγιέρες, έμεινε στο -7 απ’ την κορυφή και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον τίτλο.

Πάμε να βάλουμε “στοπ” στην γκίνια σήμερα Κυριακή (25/09) στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Προκύπτουν αξιόλογες επιλογές, τρία σημεία ξεχωρίσαμε, ένα από Nations League και δύο από Αργεντινή. Πάμε παρακάτω να τα αναλύσουμε.

Προγνωστικά Αργεντινή

Σε άνοδο η Ράσινγκ, έρχεται από δύο οριακές νίκες με 1-0, θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, προκειμένου να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή της LPF. Δυναμώνει στην Αβεγιανέδα, μετράει μόλις μια ήττα στην έδρα της στα τελευταία 20 παιχνίδια (13-6-1). Από την άλλη, η Ουνιόν δεν περνάει καλή φάση, έρχεται από δύο ήττες με σκορ 1-0, δυσκολεύεται έντονα στο σκοράρισμα, έμεινε και πίσω βαθμολογικά στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα μακριά απ’ τη Σάντα Φε, αγνοεί τη νίκη στις πέντε πρόσφατες εξόδους της (0-2-3), στις τέσσερις εξ αυτών έμεινε άσφαιρη. Η “ακαδέμια” μπορεί να μην είναι αξιόπιστη, ωστόσο έχει τεράστια ευκαιρία να κερδίσει, να μπει πιο γερά στη μάχη του τίτλου και θεωρούμε πως δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, απέναντι σε μια ομάδα που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο άσσος σε απόδοση 1.95 είναι ικανοποιητικός και θα τον “κυκλώσουμε”.

Η Χιμνάσια εναλλάσσει τις νίκες με τις ήττες εσχάτως, κερδίζει εντός,  χάνει εκτός, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πέσει ξανά απ’ την κορυφή της LPF. Επιστρέφει τώρα στο γήπεδό της, εκεί είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια με ρεκόρ 9-2-0, στην πλειοψηφία αυτών των αγώνων κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Η Τίγκρε, από την άλλη, πηγαίνει στη Λα Πλάτα με ανεβασμένη ψυχολογία, είναι αήττητη πέντε παιχνίδια χάνει εξαιρετικά δύσκολα, έχει μια ήττα στην τελευταία ενδεκάδα αγώνων (4-6-1), δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ τους γηπεδούχους και συν τοις άλλοις έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς μάχεται να μπει στη δεκάδα που οδηγεί στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Από ένα γκολ το έχουν οι δύο ομάδες, καλοπληρώνει το Goal/Goal και σε απόδοση 2.00 δεν γίνεται να το αγνοήσουμε.

➡️ Δες εδώ το δυνατο σημειο της Κυριακής!

Προγνωστικά Nations League

Η Ολλανδία συνεχίζει να βγάζει σοβαρότητα στο παιχνίδι της, την περασμένη Πέμπτη πέρασε νικηφόρα απ’ τη Βαρσοβία, κέρδισε 2-0 την Πολωνία και ουσιαστικά “κλείδωσε” την 1η θέση του ομίλου της. Για να την χάσει, θα πρέπει να ηττηθεί απόψε με 3+ γκολ. Το Βέλγιο πηγαίνει στο Άμστερνταμ και ξέρει πως θα έχει δύσκολο έργο για να ανατρέψει την κατάσταση, όσον αφορά την “πρωτιά” του ομίλου. Σε κάθε περίπτωση, πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ουαλίας και θα πάει να κάνει το παιχνίδι του στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”. Οι δύο ομάδες ξεχειλίζουν από ποιότητα απ’ τη μέση και μπροστά, σκοράρουν κατά βούληση στα παιχνίδια τους, μπορούν να μας προσφέρουν ένα άκρως θεαματικό παιχνίδι, όπως και στον α’ γύρο με τους “οράνιε” να επικρατούν 4-1 της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Με τις σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις του Stoiximan, το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 Χιμνάσια Λα Πλάτα – Τίγκρε | Goal/Goal (2.00 @ betshop)

21:45 Ολλανδία – Βέλγιο | Goal/Goal & Over 2.5 (2.65 @ stoiximan)

00:00 Ράσινγκ – Ουνιόν Σάντα Φε | 1 (1.95 @ stoiximan)

➡️ Σούπερ ΔΙΠΛΗ Προσφορά*! ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα