Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η 9η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Οβιέδο – Βαγιεκάνο (13:00): Ασταθής παρουσιάζεται η Οβιέδο από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ δεν καταφέρνει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, μετρώντας ρεκόρ 1-2-1 εκεί. Η Βαγιέκανο, από την πλευρά της, βρίσκεται σε ανοδική πορεία, τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσει νίκη μακριά από την έδρα της. Επιλογή με αρκετή δόση ρίσκου το Over, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 3/4 φετινά εκτός έδρας ματς της Βαγιεκάνο.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ Stoiximan)

Μιραντές – Λούγκο (17:00): Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο μοναδικές αήττητες ομάδες της κατηγορίας, με τη Μιραντές και έχει ρεκόρ 3-5-0 και τη Λούγκο 4-4-0. Οι γηπεδούχοι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην έδρα τους, έχοντας τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, στα οποία σημειώθηκαν συνολικά 15 τέρματα. Βλέπουμε και σήμερα έναν αγώνα με αρκετά γκολ, θα επιλέξουμε το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Goalbet)

Κάντιθ – Χιρόνα (19:00): Δύσκολο έργο στην έδρα της Βαγιεκάνο είχε η Κάντιθ και έχασε με 3-0. Ηττήθηκε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς να σκοράρει, ενώ και στα πέντε τελευταία ματς της επιβεβαιώθηκε το No Goal. Η Χιρόνα “τρέχει” αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, στους τρεις πιο πρόσφατους επικράτησε ισάριθμες φορές, καταφέροντας παράλληλα, να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Θα πάμε με το μομέντουμ των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2 (2.65 @ Betshop)

Μαγιόρκα – Ουέσκα (19:00): Μία νίκη η οποία θα την ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αναζητά η Μαγιόρκα, η οποία ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από τη Λούγκο την προηγούμενη εβδομάδα, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0). Η Ουέσκα προέρχεται από δύο σερί νίκες, μακριά από την έδρα της ωστόσο, δεν είναι τόσο αποτελεσματική. Πιθανός ο Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Magicbet)

Αλμερία – Λεβάντε (19:00): Σε τραγική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Αλμερία. Μία μόλις νίκη έχει καταφέρει να πανηγυρίσει από την έναρξη του πρωταθλήματος (1-3-5), ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Λεβάντε, η οποία έχει υποστεί μόλις μία ήττα φέτος (6-1-1), φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ προέρχεται από τρία διαδοχικά “τρίποντα”. Μπορεί η Λεβάντε μακριά από το γήπεδό της να μην είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, ωστόσο οι αποδόσεις του διπλού “προκαλούν”.

Προγνωστικό: 2 (2.50 @ Stoiximan)