bwin logo

Απόψε θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση του Nations League. Στην Γλασκώβη, η Σκωτία αντιμετωπίζει την Ουκρανία, σε εξ αναβολής παιχνίδι, για την 1η αγωνιστική του 1ου γκρουπ της League B. 

Και… πάλι μαζί

Έπειτα από 110 μέρες η Σκωτία θ’ αντιμετωπίσει ξανά την Ουκρανία, μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κι αυτή στο «Hampden Park». Ήταν 1η Ιουνίου, όταν οι δύο εθνικές ομάδες αναμετρήθηκαν σε ματς των playoffs, του Παγκόσμιου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στο Κατάρ. Τότε οι Ουκρανοί έπιασαν εξαιρετική απόδοση και με τα γκολ των Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ πήραν προβάδισμα με 2-0. Το γκολ του ΜακΓκρέγκορ στο 79ο λεπτό, δεν αποδείχτηκε ότι θα μπορούσε να «κόψει» την πορεία του Ολεξάντρ Πετράκοβ. Τελικό σκορ 3-1 με τον Ντόβμπικ στο 90’+5’ να βρίσκει για τρίτη φορά δίχτυα. Ο αγώνας του Ιουνίου, αποτέλεσε τον πιο πρόσφατο στην «παράδοση» που διατηρούν οι δύο ομάδες. Η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν, μας γυρνά πίσω στον Οκτώβριο του 2006 και τα προκριματικά του EURO 2008. Τότε οι Ουκρανοί επικράτησαν με 2-0, ενώ έναν χρόνο αργότερα στο δεύτερο ματς του ομίλου, οι Σκωτσέζοι νίκησαν 3-1 παρουσία 50 χιλιάδων φιλάθλων. 

Οι αγώνες που… έρχονται

Η αποψινή αναμέτρηση Σκωτία – Ουκρανία είναι το… πρόγευμα του τι έρχεται τις επόμενες μέρες στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Συγκεκριμένα αύριο στο Παρίσι, η Γαλλία υποδέχεται την Αυστρία. Μία κρίσιμη αναμέτρηση για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, αναφορικά με τον υποβιβασμό τους ή όχι από την League A στην Β! Δύο διαφορετικές ποδοσφαιρικές κουλτούρες θα συγκρουστούν στο Ζάγκρεμπ, καθώς η Κροατία φιλοξενεί στο «Maksimir» τη Δανία. Το Βέλγιο φιλοξενεί στις Βρυξέλλες την Ουαλία, ενώ σε άλλον αγώνα που συγκεντρώνει τα… βλέμματα Πολωνία και Ολλανδία θα παίξουν στην έδρα της πρώτης!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις