μπασκετ

Καλημέρα σας. Αν και μας τρόμαξε στο φινάλε, η Γερμανία δικαίωσε την επιλογή μας, μια και επιβλήθηκε του Μαυροβουνίου με 85-79. Με αυτόν τον τρόπο επιστρέψαμε στα ταμεία στο παμε στοιχημα.

Με τη δεύτερη και τελευταία ημέρα των «16» θα ασχοληθούμε και το έσχατο χρονικά παιχνίδι.

Δες εδώ το προγραμμα eurobasket

Ελλάδα – Τσεχία Προγνωστικά

Με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση του γκρουπ της και έδειξε ότι μπορεί να στοχεύει πάρα πολύ ψηλά. Έπαιξε ωραίο μπάσκετ, ειδικά όταν έβρισκε ανοιχτούς διαδρόμους, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πιστοποιεί ότι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Από την πλευρά της, η Τσεχία δυσκολεύτηκε πολύ και στον όμιλο της Πράγας και πήρε την πρόκριση για τα νοκ άουτ την τελευταία αγωνιστική. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Τόμας Σατοράνσκι, που φαίνεται ότι το έχει αφήσει, πλέον, στο παρελθόν.

Στη μεταξύ τους δίχως αύριο αναμέτρηση, η Εθνική μας έχει τον πρώτο λόγο και, έχουσα και στο μυαλό της τη μη επαρκή νίκη του Παγκόσμιου του 2019 και την ήττα του προ-Ολυμπιακού το 2021, θα πάρει την εκδίκησή της. Στηρίζουμε την επίσημη αγαπημένη σε ένα παιχνίδι που πιθανότατα θα έχει υψηλό σκορ. Ελλάδα και Over 165,5 στο 2,18.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ελλάδα – Τσεχία / Ελλάδα & Over 165,5 πόντοι ➡απόδοση 2,18