bwin logo

Να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να μπει ακόμα και στην πρώτη εξάδα της Bundesliga, θα επιδιώξει απόψε η Βέρντερ Βρέμης. Βαθμούς που θα βοηθήσουν στο έργο της παραμονής τους στην κατηγορία θα διεκδικήσουν Χιρόνα και Βαγιαδολίδ, στη LaLiga.

Θυμίζει τα… παλιά

Η Βέρντερ Βρέμης είναι από τις ομάδες που ξεκίνησαν δυναμικά την παρουσία τους στη φετινή Bundesliga. Οι «Die Werderaner» στις πρώτες πέντε «στροφές» του γερμανικού πρωταθλήματος, συγκέντρωσαν 8 βαθμούς, κάτι που τους φέρνει μόλις στο -2 από την 5η θέση! Αποψινή αντίπαλος τους η Άουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί συγκαταλέγονται στο γκρουπ των ομάδων που θα «παλέψουν» για την παραμονή τους. Με μόλις μία νίκη στις πρώτες 5 αγωνιστικές της Bundesliga, έχουν «κολλήσει» στην 16η θέση. Αναμφίβολα λοιπόν θα χρειαστούν τον βαθμό ή τους βαθμούς, κατά την επιστροφή στη βάση τους. Από μία νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στις περσινές τους αναμετρήσεις. Η Βέρντερ επικράτησε 2-0 στην Βρέμη, ενώ η Άουγκσμπουργκ, νίκησε στη Βαυαρία.

Ο κοινός στόχος

Στη βορειοανατολική πλευρά της Ισπανίας και στη συμβολή των ποταμών Τερ, Ονιάρ και Γκουέλ, θα ξεκινήσει η 5η αγωνιστική της La Liga. Η Χιρόνα υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ απόψε στις 22:00. Αμφότερες οι ομάδες θα διεκδικήσουν τους βαθμούς της νίκης, θέλοντας όσο το δυνατό πιο νωρίς στην αγωνιστική περίοδο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Μία νίκη στα πρώτα τέσσερα ματς πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι, έχοντας ακόμα δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ίδιος είναι ο απολογισμός και για τους «Blanquivioletas / Albivioletas». Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο παρελθόν δύο φορές. Μία νίκη πήρε η Βαγιαδολίδ, ενώ το άλλο ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις