fonbet 060922

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεκινά! Η φάση των ομίλων του Champions League αρχίζει από απόψε, Τρίτη 6/9, σε μια πρωτόγνωρη χρονιά μιας και για πρώτη φορά θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε σχεδόν δύο μήνες, ελέω της πίεσης του χρόνου. Ακολουθεί άλλωστε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Η Fonbet αλλάζει το παιχνίδι με τις συνεχόμενες και μοναδικές της προσφορές*! Και με τη νέα, αποκλειστική της προσφορά*, σε κάνει να τα βλέπεις όλα… τριπλά! Σε κάθε νέο μέλος της, η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα για ένα τριπλό δώρο* ώστε να ζήσει τις μοναδικές, ξεχωριστές στιγμές του Champions League με… τριπλή απόλαυση! Το μόνο που απαιτείται είναι η εγγραφή στη Fonbet.gr.

Από την αποψινή πρεμιέρα της διοργάνωσης ξεχωρίζει, από πλευράς ονομάτων, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους ενώ Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι έχουν αποστολές… εκτός έδρας: οι «ροσονέρι» στο Σάλτσμπουργκ, οι Μαδριλένοι στη Γλασκώβη ενάντια στη Σέλτικ και οι «σίτιζενς» στη Σεβίλλη.

Στη Fonbet.gr μπορεί επίσης κανείς να βρει ομαδικές αποδόσεις και για τα 8 παιχνίδια κάθε βραδιάς: πόσα γκολ θα σημειωθούν συνολικά, αν θα υπάρξει ακριβές σκορ 2-3 ή 3-2, αν θα μπει αυτογκόλ, αν θα σημειωθεί χατ-τρικ και ακόμη πολλές αγορές

Και, μην ξεχνάτε: τα μέλη της Fonbet απολαμβάνουν μοναδικές προσφορές*!

————

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα