bisla-plok-gkornik-zabrze

Περιμέναμε μέχρι τα μεσάνυχτα ένα τρίτο γκολ στο ΑντάλιασπορΚασίμπασα για να ολοκληρώσουμε το παρολί μας και να πάρουμε πίσω ότι χάσαμε το Σάββατο από το ταμείο μας. Έμεινε από το 61′ στο 0-2 το ματς, παραδόξως η Αντάλια απέτυχε να σκοράρει, με αποτέλεσμα να χάσουμε το Over 2.5, να πάνε στράφι το G/G στο Μπράιτον και το Over 2.5 στο Μονπελιέ και να κλείσουμε την κυριακάτικη στήλη με -5.25 μονάδες απολογισμό. Στο δυνατό σημείο της Σάντα Κλάρα είχαμε την ρέντα που μας έλειψε το Σάββατο, το γύρισαν το ματς οι γηπεδούχοι, με γκολ καραμπόλα και χαμένο πέναλτι και αυστηρή κόκκινη κάρτα των αντιπάλων νωρίτερα. Πληρωθήκαμε το G/G στο Περιστέρι και το σκοράρισμα του Μουλέκα στην Άγκυρα, η κόκκινη στην Μπρεστ “βαλσάμωσε” το παιχνίδι στο 1-1 από το 28′ για να χάσουμε το Over 2.5 και τα πονταρίσματα ρίσκου πήγαν άπατα. Ρίχνουμε ρυθμούς σήμερα Δευτέρα, με δύο προγνωστικά στοιχήματος και προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα στους ομίλους της UEFA!

Βίσλα Πλοκ – Γκόρνικ Ζάμπρζε

Το βασικό μας ποντάρισμα για σήμερα έρχεται από το Πλοκ, όπου η Βίσλα υποδέχεται την Γκόρνικ Ζάμπρζε, στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Ekstraklasa. Η Βίσλα προέρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν στο πρωτάθλημα, από τη Βίτζεβ (2-1) το προηγούμενο Σάββατο στο Λοτζ, όπου ήταν καλύτερη. Έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο 10λεπτο, αδίκως ηττήθηκε, ήταν άστοχη στις πολλές φάσεις που έβγαλε και πάλι. Τρομερά δημιουργική η ομάδα του Στάνο, με 19 γκολ σε 7 ματς πρωταθλήματος, με νίκη σήμερα επιστρέφει στην κορυφή! Η Γκόρνικ είχε ντέρμπι μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, πήρε σκληρή πρόκριση στο Χορζόβ, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία (0-2-1). Πολύ φτωχό το εντός έδρας 1-1 με τη Γιαγκελόνια την προηγούμενη Παρασκευή σε ματς με 40 τελικές σύνολο κι ευκαιρίες ως τις καθυστερήσεις. Στο τελευταίο ταξίδι της έφερε 2-2 στη Βαρσοβία με τη Λέγκια.

Τρομερά παραγωγική ομάδα η Βίσλα, παράγει φάσεις και σκοράρει με αξιοζήλευτη συνέπεια, παίζει με ταχύτητα και η Γκόρνικ είναι κατάλληλος παρτενέρ για να δούμε ένα “τρελό” παιχνίδι με πολλά γκολ, όπως στα δύο περσινά μεταξύ τους (4-2 στο Ζάμπρζε & 3-2 στο Πλοκ). Πολύ βατό το απλό over, θα πάμε για την έξτρα αξία με Over 3 σε απόδοση 2.21.

Τσάβες – Ρίο Άβε

Με μάχη των “φονέων” των γιγάντων κλείνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Primeira Liga απόψε! Η Τσάβες έβγαλε ιστορικό διπλό στο “Αλβαλάδε” το προηγούμενο Σάββατο, υπέφερε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Σπόρτινγκ (0-2) και χτύπησε στην κόντρα στο δεύτερο. Έφτασε τους 7 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια και δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στη μεγάλη κατηγορία. Εξίσου  σπουδαία νίκη έκανε και η Ριο Άβε την προηγούμενη Κυριακή, όχι απλά κέρδισε την Πόρτο (3-1 εντός), την “τσαλάκωσε” στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε 3-0 με τρομερή ένταση στο παιχνίδι της και ταχύτατες μεταβάσεις. Προκύπτει μπόλικη ισορροπία στο ματς, οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά κι από τις περσινές αναμετρήσεις τους στην Segunda. Με την ψυχολογία στα ύψη θα μπουν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες, αλλά δεν προβλέπεται να παρθεί ιδιαίτερο ρίσκο από κανέναν προπονητή, αφού μία ισοπαλία θα διατηρήσει “ζεστό” το μομέντουμ τους για την συνέχεια. Έχουν και παράδοση στις “μοιρασίες”, τα 7/12 τελευταία μεταξύ τους έμειναν στο “Χ”, το οποίο θα ποντάρουμε σήμερα σε απόδοση 3.20.

ΥΓ. Σήμερα προστέθηκε νέο μακροχρόνιο στοίχημα στην ειδική ενότητα της στήλης από τους ομίλους του Champions League. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Βίσλα Πλοκ – Γκόρνικ Ζάμπρζε ➡ Over 3 (απόδοση 2.21)

23:15 | Τσάβες – Ρίο Άβε ➡ Χ (απόδοση 3.20)