Προγνωστικά Σούπερλιγκ

Ντέρμπι δικεφάλων περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Κυριακή (24/01) τον ΠΑΟΚ. Το Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης είναι το πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου.

Καλλονή – Πανθρακικός (23/01, 15:00): Ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Καλλονή και Πανθρακικό, μάλλον αποτελεί μια απ’ τις τελευταίες ευκαιρίες της νησιωτικής ομάδας να ελπίζει σε παραμονή. Θέλει πολύ το ματς, αλλά δεν έχει ούτε την ποιότητα, ούτε τη ψυχολογία να το πάρει. Βελτιωμένος ο Πανθρακικός, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.53 @ Stoiximan).

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης (23/01, 17:15): Ντέρμπι πεντάδας ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην 5η θέση με 27 πόντους. Πιο σταθερός ο Πανιώνιος, πήρε αποτέλεσμα στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (0-0), εντός έδρας έχει το προβάδισμα. Από τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες προέρχονται οι Αρκάδες στη Σούπερλιγκ, πολύ πιθανό να γίνουν πέντε.

Προγνωστικό: Άσσος (2.49 @ Goalbet).

Ολυμπιακός – Ξάνθη (23/01, 19:30): Όταν ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας με ομάδες του διαμετρήματος της Ξάνθης, δεν υπάρχουν και πολλά να γράψεις. Δεν είναι σοβαρή επιλογή ο χαμηλός «άσσος», θα πάμε με το Over 2,5 με τη λογική ότι οι Θρακιώτες δεν έχουν τίποτα να χάσουν, σκόραραν στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και μπορούν να βοηθήσουν να ανέβει ο συντελεστής τερμάτων.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.60 @ Betshop).

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός (24/01, 15:00): Πολύ δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στη Λειβαδιά, ένα γήπεδο όπου ποτέ δεν περνάει καλά. Καλός εντός έδρας ο Λεβαδειακός, έχει δείξει ότι μπορεί να φανεί απειλητικός, θα μπορούσε να κερδίσει τον Ηρακλή την περασμένη εβδομάδα. Πιστεύουμε ότι οι Βοιωτοί μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στους μη πειστικούς πράσινους.

Προγνωστικό: 1Χ (1.75 @ Magicbet).

Βέροια – Παναιτωλικός (24/01, 17:15): Πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Γιώργο Γεωργιάδη για τη Βέροια, που δεν ικανοποιεί μέχρι στιγμής. Προέρχεται από φυσιολογική εκτός έδρας ήττα με τον ΠΑΟΚ, όπου ήταν και πάλι «λίγη», δε μας έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει εντός έδρας ομάδες σαν τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες στάθηκαν όρθιοι στην Κομοτηνή με 10 παίκτες, μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα και στη Βέροια.

Προγνωστικό: Χ2 (1.50 @ Interwetten).

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (24/01, 17:15): Παίρνει παντού αποτελέσματα ο Ατρόμητος, ίσως θα έπρεπε να έχει κερδίσει στην Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα (2-2). Είναι αήττητος στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, σήμερα θέλει οπωσδήποτε νίκη για να αρχίσει να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα. Δεν πείθει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ειδικά εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος (1.60 @ Expekt).

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (24/01, 19:30): Πραγματικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Σκοράρει παντού ο ΠΑΟΚ, που επιβεβαιώνει σχεδόν πάντα το G/G, δεν είναι τόσο σταθερή αμυντικά εντός έδρας η ΑΕΚ. Δεν μπλέκουμε με αποτέλεσμα, θα πάμε στο πιο ασφαλές G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Stoiximan).

Ηρακλής – Πλατανιάς (25/01, 19:30): Παρά το γεγονός ότι υστερεί σε ποιότητα, ο Ηρακλής έχει δείξει ότι τουλάχιστον εντός έδρας μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Αντίπαλος του έρχεται ο Πλατανιάς, που δυσκολεύεται πάρα πολύ επιθετικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, σκόραρε μόλις 1 γκολ στις τέσσερις τελευταίες εξόδους του σε όλες τις διοργανώσεις. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.67 @ Goalbet).