Προγνωστικά Κόνφερενς: Μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου διεξάγονται σήμερα και τα δώδεκα παιχνίδια, με τη σέντρα να γίνεται στις 21:45.

Όλντερσοτ – Φόρεστ Γκριν (04/10, 21:45): Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων πρέρχεται η Όλντερσοτ, η οποία μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό. Δεν έχει ηττηθεί μπροστά στο κοινό (5-1-0), έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Από ένα αήττητο σερί προέρχεται ωστόσο και η Φόρεστ Γκριν, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τρια τελευταία.

Προγνωστικό: N/G (2.05 @ Stoiximan)

Μπάροου – Μάκλσφιλντ (04/10, 21:45): Αγνοεί την ήττα εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Μπάροου, η οποία μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Μάκλσφιλντ θέλει τη νίκη για να την προσπεράσει στη βαθμολογία. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες, έχοντας επικρατήσει στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Μπρέιτρι Τάουν – Μπόρχαμ (04/10, 21:45): Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Μπρέιτρι Τάουν, η οποία πλέον έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχοντας επίσης και μια νίκη. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία της. Από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές προέρχεται με τη σειρά της η Μπόρχαμ, η οποία μετρούσε δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Μπρόμλεϊ – Γουόκινγκ (04/10, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ήττες πανηγύρισε και πάλι η Μπρόμλεϊ, η οποία θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Γουόκινγκ, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό, οπότε και επιλέγουμε το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Magicbet)

Ντόβερ – Σάτον Γιουν. (04/10, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες υπέστη και πάλι η Μπρόμλεϊ, η οποία θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την συντριβή από την Τσέστερ (5-0). Νικηφόρα τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα και μια ήττα. Την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε η Σάτον, η οποία ψάχνει τους πρώτους της εκτός έδρας βαθμούς, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Ίστλι – Μέιντστοουν (04/10, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και εννέα αγωνιστικές η Ίστλι, η οποία μετράει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μέχρι τώρα σε αυτό το θετικό σερί της. Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Την πρώτη της ήττα μετά από δυο αγωνιστικές υπέστη η Μέιντστοουν, η οποία μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Έχει επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Mybet)

Γκάισλι – Γιορκ (04/10, 21:45): Μετά από δεκατρία παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, η Γκάισλι δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, με αποτέλεσμα να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες ο απολογισμός της μέχρι τώρα. Μόλις ένα βαθμό μετράει εδώ και πέντε αγωνιστικές και η Γιορκ, η οποία δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε κανένα από τα παιχνίδια αυτά. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Τσέστερ (04/10, 21:45): Από τρεις διαδοχικές ήττες έρχεται η Νορθ Φέριμπι, η οποία πλέον έχει ηττηθεί στα εφτά από τα οκτώ τελευταία της παιχνίδια, έχοντας επίσης και μια νίκη. Παράλληλα έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια. Σε αντίθεση με τη Νορθ Φέριμπι, η Τσέστερ είναι αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια, με απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας διατηρήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της.

Προγνωστικό: N/G (2.10 @ Goalbet)

Σόλιχουλ Μορς – Σάουθπορτ (04/10, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σόλιχουλ Μορς, η οποία προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από εφτά παιχνίδια, όπου και μετρούσε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σάουθπορτ, που μπορεί να σκοράρει στα παιχνίδια της, δεν παίρνει όμως τα αποτελέσματα που θέλει, με αποτέλεσμα να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Betshop)

Τορκί – Ντάγκεναμ & Ρεντ (04/10, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Τορκί, η οποία πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως, η Ντάγκεναμ & Ρεντ παραμένει αήττητη εδω και πέντε παιχνίδια, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Πανηγυρίζει ακόμη μια νίκη στο σημερινό παιχνίδι, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Magicbet)

Τρανμίρ – Γκέιτσχεντ (04/10, 21:45): Σκαμπανεβάσματα παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια της η Τρανμίρ, η οποία μετράει μόλις μια νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Παράλληλα, δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Δυο ισοπαλίες και δυο ήττες μετράει η Γκέιτσχεντ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, χωρίς να έχει σκοράρει σε κανένα από αυτά.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Interwetten)

Ρέξαμ – Λίνκολν (04/10, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές προέρχεται η Ρέξαμ, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Από ένα αντίστοιχο σερί προέρχεται ωστόσο και η Λίνκολν. Αμφότερες θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη σήμερα. Επιλογή μας το N/G που βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: N/G (2.10 @ Mybet)