Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Δώδεκα αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό μενού απο τα γηπεδα της Α’ Αγγλίας, με όλα παιχνίδια να διεξάγονται στις 17:00.

Γουίμπλεντον – Τζίλινγκχαμ (01/10, 17:00): Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Γουίμπλεντον, που  έχει ρεκόρ 2-2-1 στα πέντε τελευταία, σε αντίθεση με τη Τζίλινγκχαμ που έχει 1-2-2. Θα πάμε με τους γηπεδούχους, που δείχνουν πολύ καλά σημάδια από την ώρα που “ξύπνησαν”.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)

Μπόλτον – Όξφορντ (01/10, 17:00): Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία είναι η Μπόλτον, η οποία με το ξεκινημα που πραγματοποίησε έδωσε την εντύπωση ότι θα ανέβει “τρένο”. Κόντρα στην επίσης ντεφορμέ Όξφορντ οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία την επιστροφή στις επιτυχίες και θα τους εμπιστευτούμε, καθώς στο “σπίτι” τους βελτιώνονται αισθητά.

Προγνωστικό: 1 (2.11 @ Goalbet)

Μπέρι – Σκάνθορπ (01/10, 17:00): Ντέρμπι κορυφής είναι αυτό ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Μπέρι να βρίσκεται στη 2η θέση και μόλις στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς θα συγκρουστούν οι δυο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας και μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικο: G/G (1.70 @ Betshop)

Τσάρλτον – Ροτσντέιλ (01/10, 17:00): Αμφότερες βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας έχοντας από 12 βαθμούς και δείχνουν ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο.Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο η έδρα αναμένεται να ισορροπήσει τα πράγματα. Θα πάμε με την ισοπαλία που δίνεται σε εκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: Χ (3.30 @ Magicbet)

Τσέστερφιλντ – Μπράντφορντ (01/10, 17:00): Στην 3η θέση και στο -3 από την κορυφή βρίσκεται η Μπράντφορντ, πυ αν ήταν λίγο πιο ουσιαστιή και αποτελεσματική θα μπορούσε να είναι μόνη πρώτη, έχοντας “πετάξει” αρκετούς βαθμούς από απροσεξία. Τίποτα το ιδιαίτερο η Τσέστερφιλντ, θα πάμε με τους φιλοξενούμενους που δείχνουν ικανοί να φύγουν με το τρίποντο.

Προγνωστικό: 2 (2.15 @ Stoiximan)

Φλίτγουντ – Σέφιλντ Γιουν. (01/10, 17:00): Κλάσεις ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μπορεί αν ξεκίνησαν στραβά τη σεζόν, ωστόσο από τη στιγμή που πήραν μπρος έχουν ρεκόρ 4-1-0. Η Φλίτγουντ από την άλλη προέρχεται από τρεις σερί ήττες και δεν αποτελεί φόβητρο. Θα πάμε με το διπλό που δίνεται σε ελκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (2.39 @ Goalbet)

Νορθάμπτον – Μπρίστολ Ρόβερς (01/10, 17:00): Στην 4η θέση βρίσκεται η Νορθάμπτον, που στα τελευταία πέντε έχει ρεκόρ 3-0-2. Η Μπρίστολ από την άλλη είναι αρκετά σκληροτράχηλη και δείχνει ικανή να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Θα πάμε εμ το χ2 που έχει στοιχηματικό value.

Προγνωστικό: Χ2 (1.65 @ Betshop)

Όλνταμ – ΜΚ Ντονς (01/10, 17:00): Αμφότερες είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, παρουσιάζοντας πρόβλημα τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Θα πάμε με τα λίγα γκολ που μοιάζουν ως η πιο ασφαλής επιλογή σε ένα ματς όπου μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Magicbet)

Πορτ Βέιλ – Κόβεντρι (01/10, 17:00): Κλάσεις ανώτερη ομάδα φετος η Πορτ Βέιλ, που βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς, σε αντίθεση με την Κόβεντρι που είναι ουραγός με μόλις έξι. Θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να πάρουν λίγο μπρος αργά ή γρήγορα.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Σριούσμπερι – Σουίντον (01/10, 17:00): Αμφότερες απογοητεύουν με την παρουσία τους μέχρι στιγμής και βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Θα πάμε με την έδρα και τη Σριούσμπερι, που αναμένεται κάποια στιγμή να εκμεταλλευτεί το “σπίτι” της ώστε να πάρει βαθμούς και ψυχολογία.

Προγνωστικό: 1 (2.61 @ Goalbet)

Σάουθεντ – Πιτέρμπορο (01/10, 17:00): Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που μετρούν δυο νίκες στα τρία τελευταία. Η Πιτέρμπορο από την άλλη χάνει δύσκολα, ωστόσο κερδίζει εξίσου δύσκοα και παραμένει κολλημένη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Θα πάμε με τα λίγα γκολ ανάμεσα σε δυο ομάδες που το φόρτε τους δεν είναι το σκοράρισμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.15 @ Betshop)

Γουόλσολ – Μίλγουολ (01/10, 17:00): Αμφότερες απογοητεύουν πλήρως μέχρι στιγμής και δείχνουν να έχουν πρόβλημα  στην άμυνα. Γουόλσολ και Μίλγουολ θα ψάξουν τη νίκη σήμερα και εμείς θα πάμε με το αμφίσορο που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή σε ένα ματς όπου μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)