Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Αβελίνο – Προ Βερτσέλι (01/10, 16:00): Αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Αβελίνο, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες μέχρι τώρα. Κόντρα στην Προ Βερτσέλι θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Κάτι που έκαναν για πρώτη φορά φέτος, την προηγούμενη αγωνιστική, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούσαν τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες μέχρι τότε. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Μπενεβέντο – Νοβάρα (01/10, 16:00): Μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η Μπενεβέντο παραμένει αήττητη, μετρώντας τρεις νικες και τρεις ισοπαλίες και κόντρα στη Νοβάρα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το αήττητο σερί της. Μια καλή εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει η Νοβάρα, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλα τη φετινή χρονιά, παραμένοντας πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Goalbet)

Φροζινόνε – Περούτζια (01/10, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρια παιχνίδια η Φροζινόνε, η οποία μετά από δυο “λευκές” ισοπαλίες, γνώρισε την ήττα στην έδρα της Βερόνα (2-0). Δεν έχει σκοράρει εδώ και τρία παιχνίδια. Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Παρούτζια, η οποία μετρούσε τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες μέχρι τότε. Ακόμη μια αναμέτρηση στην οποία δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Betshop)

ΣΠΑΛ – Σαλερνιτάνα (01/10, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η ΣΠΑΛ, η οποία μετά από δυο σερί ισοπαλίες, γνώρισε δυο διαδοχικές ήττες. Κόντρα στην Σαλερνιτάνα θέλει να πανηγυρίσει και πάλι μια νίκη. Το πρώτο της φετινό τρίποντο πανηγύρισε η Σαλερνιτάνα, η οποία μετρούσε τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες μέχρι τότε, και σήμερα θέλει ακόμη ένα τρίποντο.

Προγνωστικό: N/G (1.90 @ Magicbet)

Τερνάνα – Βερόνα (01/10, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Τερνάνα, η οποία προέρχεται από τέσσερις ισοπαλίες. Κόντρα στην Βερόνα θέλει ένα τρίποντο, ωστόσο έχει δύσκολο έργο. Από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων πρέρχεται η Βερόνα, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Interwetten)

Τραπάνι – Τσιταντέλα (01/10, 16:00): Μετά από πέντε διαδοχικές ισοπαλίες, η Τραπάνι γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Από την πρώτη της ήττα πρέχεται ωστόσο και η Τσιταντέλα, η οποία είχε πανηγυρίσει τη νίκη και στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 (2.10 @ Mybet)

Εντέλα – Βιτσέντζα (01/10, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες υπέστη η Εντέλα, η οποία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα άμεσα. Δεν αποδίδει σταθερότητα στα μέχρι τώρα παιχνίδια της η Βιτσέντζα, που δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, ενώ δεν έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι φετινά της παιχνίδια.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Stoiximan)