tudor-marseille

Σχεδόν τέλειο το στοιχηματικό Σάββατο, λίγο θέλαμε για το απόλυτο, κλείσαμε τελικά την στήλη με 7/9 επιλογές και +194.5 μονάδες απολογισμό! Η Παρί έστησε όντως κι άλλο πάρτι χθες κι ας ξεκίνησε με χαμένο πέναλτι, σκόρπισε και τη Μονπελιέ (5-2) για να μας πληρώσει το δυνατό σημείο με 1/1 & Over 3.5. Επιβεβαιώθηκε γεμάτο και το combo στο ΠογκόνΒίσλα Πλοκ (2-2), ενώ από τα βασικά πονταρίσματα χάθηκε το G/G στη Χιλή. Πληρωθήκαμε νωρίς το παρολί με το G/G στη Λειψία, το Over 2.5 στο “St. Mary’s” και τον άσο με Over 1.5 της Άρσεναλ, μας πλήρωσε με σκοράρισμα Μαρτινέλι και το “Χ” στο Μπράιτον η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά χάθηκε η “μπόμπα” στο Βίλα Παρκ.

Πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος με βασικά πονταρίσματα σε γκολ από Γαλλία, Πορτογαλία και Τουρκία.

Μπρεστ – Μαρσέιγ

Νέα εποχή στη Μασσαλία, αποχώρησε ο τρελό-Σαμπάολι και τον διαδέχθηκε ένας εξίσου ιδιότροπος προπονητής με συγκεκριμένη φιλοσοφία. Ο Τούντορ που έκανε το βήμα παραπάνω, μετά την εξαιρετική του δουλειά πέρσι στην Ελλάς Βερόνα, πρόλαβε να τσακωθεί με τους αστέρες της ομάδας (βλ. Παγέ) και παράλληλα να δείξει ότι η Μαρσέιγ φέτος θα προσφέρει χορταστικά παιχνίδια. Στην πρεμιέρα σκόρπισε την Ρεμς, που την περασμένη σεζόν ήταν η πιο καλή ομάδα αμυντικά, από τις μικρομεσαίες. Πέρσι ο Τούντορ μας πλήρωνε με ευλάβεια στα γκολ της Βερόνα, όπου κι αν έπαιζε, ειδικά στο ξεκίνημα της θητείας του και θα τον ακολουθήσουμε και στο νέο εγχείρημά του. Νέα ομάδα, ίδια έθιμα, πολλά γκολ για τον Κροάτη τεχνικό. Ικανοποιητικό το πρώτο δείγμα της ομάδας του, σήμερα έχει κατάλληλο αντίπαλο για να συνεχιστούν τα χορταστικά παιχνίδια των Μασσαλών. Από πέρσι συνηθίζει να παίζει ανοιχτά στο γήπεδό της η Μπρεστ, ακόμη κι απέναντι στους μεγάλους, το Μάρτιο έχασε 1-4 στο ανάλογο παιχνίδι, ενώ γενικά τα 5 τελευταία μεταξύ τους πήγαν όλα στο G/G & Over 2.5. Πολύ πιθανό το απλό over, θα πάμε για την έξτρα αξία με το Over 3 σε απόδοση 2.30.

Βιζέλα – Πόρτο

2η αγωνιστική και στην Πορτογαλία, με την νταμπλούχο Πόρτο να έχει ύπουλη έξοδο. Με φόρα επέστρεψε στη νέα σεζόν η Πόρτο, κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση το Σουπερ Καπ απέναντι στην Τοντέλα (3-0) και στην πρεμιέρα έκανε περίπατο (5-0) υποδεχόμενη τη Μαρίτιμο. Απέναντι στους νησιώτες όμως, εκτός από την επιθετική της δυναμική, φάνηκαν και κενά στο αμυντικό transition, θα έπρεπε να έχει δεχθεί γκολ η ομάδα του Κονσεϊσάο.

Η Βιζέλα έσωσε την κατηγορία την άνοιξη ως νεοφώτιστη και πλέον έχει αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα ομάδας που είναι έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω. Με τον Πατσέκο στον πάγκο από το 2019 έχει ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, επιθετική φιλοσοφία, πέρσι δεν πλήρωσε το γεγονός ότι είχε το δεύτερο χειρότερο παθητικό της λίγκας. Η πρεμιέρα της στην έδρα της φιλόδοξης Ρίο Άβε ήταν πειστική. Πέρασε νικηφόρα με το 0-1 να την αδικεί. Έπαιξε εξαιρετικά στο transition, με ταχύτητα, αποφασιστικότητα και γρήγορες συνεργασίες. Παράλληλα, στον σύλλογο μπαίνει νέος επενδυτής από τη Μαλαισία, με στόχο να ξοδέψει για να τον ανεβάσει επίπεδο. Μπορεί να βρει ένα γκολ απόψε αξιοποιώντας τους χώρους που θα δημιουργηθούν αν σπάσει το πρέσινγκ ψηλά που εφαρμόζει ο Κονσεϊσάο και το 2.20 με το οποίο τιμάται το Goal/Goal είναι ξεκάθαρα επιλογή με αξία.

Ουμρανιγιεσπόρ – Αντάλιασπορ

2η αγωνιστική και στην Super Lig της Τουρκίας, πρωτάθλημα που μας πλήρωσε πολλάκις την περασμένη σεζόν, ειδικά στα γκολ και θα μας απασχολεί συχνά και φέτος. Η Ουμρανιγιεσπόρ έκανε εντυπωσιακότατη πρεμιέρα τη Δευτέρα, στην παρθενική της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία της χώρας πήγε κι έπαιξε ακομπλεξάριστα στο “Σαράτσογλου” και πήρε δικαιότατο πόντο από τη Φενέρ (3-3). Δεν κλείστηκε στην άμυνά της, βgήκε να παίξει και δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σήμερα, έστω κι αν δεν παίζει στην παραδοσιακή της έδρα. Η Αντάλιασπορ έκανε μέτρια εμφάνιση στην πρεμιέρα, οριακή η εντός έδρας ήττα από τη Γαλατά (0-1) με γκολ στο τέλος, δεν εξαργύρωσε τις μεγάλες ευκαιρίες της και σταμάτησε το αήττητο σερί (10-6-0) που έτρεχε στο πρωτάθλημα από το Γενάρη. Ίδια ομάδα με πέρσι, την περασμένη Κυριακή παρατάχθηκε με 10/11 παλιούς, με επιθετική φιλοσοφία και ποιοτικές επιλογές μπροστα. Προβλέπουμε καλό ρυθμό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πόλης, επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Θα πάρουμε και σκόρερ από το παιχνίδι εφόσον προβλέπουμε γκολ, ποντάροντας στον καλύτερο φορ που θα μπεί στο ματς. Ο Αμερικανός Χάτζι Ράιτ πέρσι σκόραρε 15 φορές με τη φανέλα της Αντάλιασπορ, τις 9 από τα μέσα Μάρτη και μετά! Στην πρεμιέρα ήταν πολύ ορεξάτος, με τα εξαιρετικά αθλητικά προσόντα του βγήκε αρκετές φορές σε θέση βολής, κέρδισε το πέναλτι. Θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί την ταχυδύναμή του η άμυνα των νεοφώτιστων και το 2.75 στο anytime σκοράρισμά του μας κάνει.

To παρολί

Έχουμε βρει ρυθμό στα παρολί των τελευταίων εβδομάδων, πάμε να κάνουμε το back to back μετά το χθεσινό σε απόδοση 5.51. Σήμερα ποντάρουμε σε τριάδα (5.82) από Bundesliga, Premier League & Serie A.

Πρώτο σημείο το Goal/Goal (1.78) στο ΜάιντςΟυνιόν Βερολίνου. Ομάδες της δεύτερης ταχύτητας στην Bundesliga πλέον και οι δύο, με υψηλές φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν, αμφότερες ξεκίνησαν ιδανικά. Η Μάιντς πέρασε από το Μπόχουμ (1-2) με τον φορ Ονισίβο σε οίστρο, ενώ η Ουνιόν επιβεβαίωσε ότι έχει γίνει αφεντικό στο Βερολίνο, επικρατώντας 3-1 της Χέρτα. Με αυτοπεποίθηση θα μπουν στο ματς αμφότερες, παίζουν με ταχύτητα, τρέχουν καλά στους χώρους, από ένα γκολ (τουλάχιστον) το έχουν.

Δεύτερο σημείο το Χ2 & Under 4.5 (1.87) στο ΤσέλσιΤότεναμ. Το σπουδαιότερο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου διεξάγεται σήμερα στις 18:30 στο Stamford Bridge! Πρώτο ντέρμπι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αν και νωρίς θα μας δείξει που οδεύουν οι δύο ομάδες. Στις πρώτες εβδομάδες της σεζόν πάντως έχουν αντίστροφη τροχιά, η Τσέλσι αποδυναμώνεται και στην πρεμιέρα ήταν κακή απέναντι σε μία ακόμα χειρότερη Έβερτον. Δύσκολη στη δημιουργία, δίχως ιδέες μπροστά. Η Τότεναμ από την άλλη έχει πλέον ξεκάθαρα “αύρα” επιτυχίας, ή αλλιώς “αέρα” Κόντε. Τι κι αν της στράβωσε το ματς στην πρεμιέρα υποδεχόμενη την Σαουθάμπτον, το γύρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Θα σκαρφαλώσουμε στο μομέντουμ της Τότεναμ λοιπόν, περιμένοντας γενικά ένα κλειστό λονδρέζικο ντέρμπι.

Τρίτο και τελευταίο σημειο το 2 & Over 1.5 (1.75) της Ρόμα στο Σαλέρνο. Η Ρόμα μπαίνει με τεράστιες φιλοδοξίες στη δεύτερη σεζόν του Μουρίνιο, το Champions League είναι αυτοσκοπός κι έκανε στοχευμένες κινήσεις για να ανέβει επίπεδο και να κοντράρει τους διεκδικητές. Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της, ειδικά μετά την υπογραφή του Ντιμπάλα, ο Μουρίνιο έφερε και τον αγαπημένο του Μάτιτς για τα χαφ, ενώ ο (ανέτοιμος σήμερα) Βαϊνάλντουμ μπορεί να κάνει τη διαφορά αν πλησιάσει την απόδοσή του στη Λίβερπουλ. Πέρσι τέτοιο καιρό, για την 2η αγωνιστική της Serie A τότε, πέρασε με 0-4 από τον ιταλικό νότο. Θα ποντάρουμε ότι θα κάνει ανάλογο ξεκίνημα απέναντι σε μία ομάδα πολύ χαμηλότερης δυναμικής.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:15 | Ουμρανιγιεσπόρ – Αντάλιασπορ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.83)

20:00 | Βιζέλα – Πόρτο ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.20)

21:45 | Μπρεστ – Μαρσέιγ ➡ Over 3 (απόδοση 2.30)

Παρολί

16:30 | Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.78)

18:30 | Τσέλσι – Τότεναμ ➡ Χ2 & Under 4.5 (απόδοση 1.87)

21:45 | Σαλερνιτάνα – Ρόμα ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.75)

Χινάρι

21:45 | Αλάνιασπορ – Μπεσίκτας ➡ Χ (απόδοση 3.70)

“Μπόμπα”

19:30 | Λάτσιο – Μπολόνια ➡ 2 (απόδοση 5.50)

Σκόρερ

19:15 | Ουμρανιγιεσπόρ – Αντάλιασπορ | Ράιτ Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.75)