Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Νυρεμβέργη – Ουνιόν Βερολίνου (30/09, 19:30): Από την πρώτη φετινή της νίκη προέρχεται η Νυρεμβέργη, που σημερα αντιμετωπίζει τη δεύτερη της βαθμολογίας Ουνιόν. Αναμένουμε συνέχεια στις επιτυχίες των γηπεδούχων, καθώς μπορεί να ξεκίνησαν άσχημα τη φετινή σεζόν, ωστόσο δεν παύουν να είναι μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)

Σαντχάουζεν – Διναμό Δρέσδης (30/09, 19:30): Αμφότερες είναι μετριότατες μέχρι στιγμής αι αγνοούν τη νίκη στα τρία τελευταία. Αναμένεται “σφιχτό” και σκληρό παιχνίδι μεταξύ τους, έτσι θα πάμε με τα λίγα γκολ που μοιάζουν ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Goalbet)

Άουε – Μπόχουμ (30/09, 19:30): Μόλις από μαι νίκη στα πέντε τελευταία έχουν αμφότερες, που δείχνουν αν έχουν τόσο αμυντικό, όσο και επιθετικό πρόβλημα. Θα κυνηγήσουν τη νίκη σήμερα οι δυο ομάδες, έτσι θα πάμε με το γκολ εατέρωθεν, καθώς είναι δύσκολο να προβλέψεις νικητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Goalbet)