malme-stadium

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αποδόθηκε τελικά χθες στη Λάρνακα, αλλά δεν την πληρωθήκαμε, η Μίντιλαντ χρειάστηκε τα πέναλτι για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Χάθηκε το δυνατό σημείο στο διπλό της, χάθηκε και το Over 2.5 στο ΣκούπιΝτινάμο Ζάγκρεμπ (0-1), ενώ δεν πλησίασε καν το “χινάρι‘ που διαλέξαμε στην Αργεντινή τα ξημερώματα, η Ροσάριο Σεντράλ ήταν εντυπωσιακή στο Σαραντί, με αποτέλεσμα να κλείσουμε την Τρίτη με -65 μονάδες απολογισμό. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Μάλμε – Ζαλγκίρις

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα στις πρωταθλήτριες Σουηδίας και Λιθουανίας, 8 ημέρες μετά το 1-0 στο Βίλνιους. Δίκαιη η επικράτηση της Ζαλγκίρις στο πρώτο παιχνίδι, μάλλον άξιζε κι άλλο γκολ, ωστόσο η Μάλμε παραμένει το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι ομάδα έδρας, στο γήπεδό της βγάζει έξτρα επιθετικότητα, σε 8 ματς για το τρέχον πρωτάθλημα σκόραρε 16 φορές, ενώ στον 1ο προκριματικό κέρδισε 3-2 τη Βίκινγκουρ. Ανέκτησε ψυχολογία μετά την ήττα στη Λιθουανία, επικράτησε της Σίριους (3-1) για το πρωτάθλημα το Σάββατο και μείωσε την απόσταση από την κορυφή της Allsvenskan στο -3.

Η Ζαλγκίρις είχε ρεπό στο εγχώριο πρωτάθλημά της με στόχο να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη σημερινή ρεβάνς. Πρωτοπόρος εκεί, στο +1 από τη δεύτερη και με τρία παιχνίδια λιγότερα! Σε 18 παιχνίδια έχει μόλις μία ήττα (12-5-1) και 40 γκολ ενεργητικό.

Μέσα στο καλοκαίρι η Μάλμε μετρά 4/4 νίκες στο γήπεδό της, όλες συνδυάστηκαν με τουλάχιστον Over 2.5. Είναι ποιοτικότερη ομάδα των Λιθουανών, με τη βοήθεια του κοινού της είναι ικανή να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Αμυντικά ωστόσο δεν πείθει, η Ζαλγκίρις ήταν θαρραλέα στο πρώτο ματς και μπορεί να συμβάλλει σε υψηλό σκορ. Επομένως θα πάμε με το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Γκόμελ – Άρης

Έχει κριθεί η πρόκριση στο ζευγάρι, ο Άρης έδωσε show στο 5-1 της προηγούμενης Πέμπτης και σήμερα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα, σαν σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Λευκορώσοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη δίχως πρόθεση να παίξουν με σκοπιμότητα, φάνηκε αυτό την προηγούμενη εβδομάδα και δεν υπάρχει λόγος να το πράξουν σήμερα. Θα κυνηγήσουν μία νίκη γοήτρου, η άμυνά τους είναι ιλαρή και οι παίκτες του Μπούργος μπορούν να το βγάλουν ακόμη και μόνοι τους το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Μάλμε – Ζαλγκίρις ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.02)

21:00 | Γκόμελ – Άρης ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.80)