Προγνωστικά Βελγίου: Φινάλε σήμερα στην 9η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη (02/10, 15:30): Από σερί νίκες σε εγχώριο επίπεδο προέρχονται αμφότερες οι ομάδες στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο μεσοβδόμαδα είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Θεωρούμε ότι καμία εκ των δύο δε θα θέλει να χάσει και περιμένουμε «κλειστό» παιχνίδι με λογική επιλογή το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.97 @Stoiximan)

Σταντάρ Λιέγης – Άντερλεχτ (02/10, 19:00): Ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι, ίσως με ακόμη μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με το Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη. Μεγάλοι «εχθροί» οι δύο ομάδες, αμφότερες έπαιξαν εκτός έδρας την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ και λογικά θα υπάρξει κόπωση. Ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα το ματς, λογικά θα είναι «κλειστό» χωρίς πολλές φάσεις και με τις ομάδες να προσέχουν αμυντικά.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.85 @Goalbet)

Γκενκ – Μαλίν (02/10, 21:00): Τρίτωσε το κακό για την Γκενκ, που διασύρθηκε εκτός έδρας 4-1 απ’ την Κορτράικ και υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις εντός έδρας με τη Σασουόλο και είναι λογικό ότι σήμερα θα υπάρξει κόπωση. Στον αντίποδα, η Μαλίν μπορεί να ηττήθηκε εντός έδρας 2-3 απ’ τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, εντούτοις έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και σημειώστε ότι εκτός έδρας είναι αήττητη φέτος με ρεκόρ 2-2-0.

Προγνωστικό: X2 (2.10 @Betshop)