bwin logo

Στο «Sammy Ofer Stadium» του Ισραήλ, «χτυπά» η καρδιά του ελληνικού ποδόσφαιρου. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και κάνει πρεμιέρα στην αγωνιστική δράση της σεζόν 2022-23. Στις 20:00 οι πρωταθλητές Ελλάδας, αντιμετωπίζουν την Μακάμπι Χάιφα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ψάχνει βήμα… πρόκρισης

Στο Χάιφα θα κάνει την πρώτη σέντρα της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς ξεκινά την προσπάθεια της για την συμμετοχή στο Champions League, από την έδρα της Μακάμπι Χάιφα, στο πρώτο ματς του 2ου προκριματικού γύρου. Οι «ερυθρόλευκοι», που έδωσαν συνολικά οκτώ φιλικές αναμετρήσεις, στο στάδιο της προετοιμασίας τους, με πιο πρόσφατο αυτό του «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Άρη. Στόχος του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρα να κάνει βήμα… πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ή να πάρει σκορ που θα μπορεί να διαχειριστεί πολύ πιο εύκολα στο δεύτερο ματς με την Μακάμπι Χάιφα, την επόμενη εβδομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Δυνατά» παιχνίδια» στο υπόλοιπο πρόγραμμα

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το υπόλοιπο πρόγραμμα γι’ απόψε στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Στην Φινλανδία η Ελσίνκι υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν. Οι Τσέχοι επέστρεψαν στα προκριματικά της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2021-22. Και τότε έφτασαν μέχρι τον 2ο προκριματικό γύρο. Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 21:00. Στην Βουδαπέστη η Φερεντσβάρος μπροστά στον κόσμο της παίζει κόντρα στην Σλοβαν Μπρατισλάβας. Στο Λοτζ της Πολωνίας η Ντινάμο Κιέβου, φιλοξενεί ως τυπικά γηπεδούχος την Φενερμπαχτσέ. Φινάλε του προγράμματος στις 22:00 στο «Stadion Ljudski vrt», με το παιχνίδι Μάριμπορ – Σέριφ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι