bwin logo

Η πορεία των ευρωπαϊκών ομάδων προς τους ομίλους του Champions League συνεχίζεται! Απόψε ξεκινά ο 2ος προκριματικός γύρος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φάση στην οποία αύριο θα πάρει μέρος και ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός.

Σέντρα σε επτά αγώνες

Συνολικά 14 ομάδες θα ψάξουν απόψε να κάνουν το πρώτο βήμα προς τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε επτά γήπεδα της Ευρώπης «χτυπάει» η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου. Στις επτά θα διεξαχθούν οι τρεις πρώτοι αγώνες του προγράμματος. Στο Μπακού η Καραμπάκ υποδέχεται την Ζυρίχη. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν με άνεση την Λεχ Πόζναν. Μπορεί στο ματς της Πολωνίας να ηττήθηκαν, ωστόσο στον επαναληπτικό διέλυσαν με 5-1 τους αντιπάλους τους. Επιστροφή για τους Ελβετούς για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011-12, όταν κι έφτασαν μέχρι τα playoffs. Την ίδια ώρα στο Βίλνιους η Ζαλγκίρις φιλοξενεί την Μάλμε. Αμφότερες οι ομάδες προκρίθηκαν από τον 1ο προκριματικό γύρο. Το πρόγραμμα των 19:00 ολοκληρώνει το ματς Πιούνικ – Ντουντελάνζ. Ακόμα δύο κλαμπ που συνεχίζουν την προσπάθεια τους στα προκριματικά.

Δύσκολο έργο στην Δανία

Την δευτεραθλήτρια Δανίας αντιμετωπίζει απόψε η ΑΕΚ Λάρνακας. Η κυπριακή ομάδα έχει μία ομολογουμένως δύσκολη αποστολή κόντρα στην Μίντιλαντ. Σέντρα στην αναμέτρηση της «Arena Herning» στις 20:45, με την ΑΕΚ Λάρνακας να ψάχνει το αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει δυνατά μέσα στα σενάρια πρόκρισης. Την ίδια ώρα στην Βουλγαρία, η Λουντογκόρετς φιλοξενεί την Σάμροκ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν την Σουτιέσκα στο ματς του 1ου προκριματικού γύρου, με τον Πιέρο Σωτηρίου να σκοράρει, μάλιστα το μοναδικό γκολ στον εκτός έδρας αγώνα. Στις 21:45 η Λίνφιλντ βρίσκει απέναντι της την Μπόντο Γκλιμτ, με τους Νορβηγούς να είναι στα… χαρτιά το φαβορί. Φινάλε του προγράμματος στις 22:00 στο Ζάγκρεμπ, εκεί όπου η Ντινάμο υποδέχεται την Σκούπι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις