bwin logo

Αυτή την εβδομάδα κάνουν πρεμιέρα οι ελληνικές ομάδες στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πρώτος στον… χορό μπαίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης. Ακολουθούν ΠΑΟΚ και Άρης. Αργεί ακόμα η επιστροφή του Παναθηναϊκού, που περιμένει τον Αύγουστο για να παίξει κι εκείνος με τη σειρά τα δικά του ματς.

Να κάνει βήμα… πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης θα παίξει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, σε αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Ολυμπιακός συναντά και πάλι την Μακάμπι Χάιφα είκοσι χρόνια μετά τις αναμετρήσεις τους για τους ομίλους του Champions League, της αγωνιστικής περιόδου 2002-03.  Τότε οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 3-3 στο «Γεώργιος Καμάρας». Στο παιχνίδι που γηπεδούχος ήταν οι Ισραηλινοί και φιλοξενήθηκε στο «ΓΣΠ», με τους «πράσινους» να επικρατούν με 3-0.

Ώρα… Ευρώπης

ΠΑΟΚ και Άρης την Πέμπτη ξεκινούν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με τη συμμετοχή τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο «δικέφαλος» στις 20:00 θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στην Βουλγαρία και κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει το ρόλο του φαβορί στο ζευγάρι και πλέον καλείται να το επιβεβαιώσει κι εντός αγωνιστικού χώρου. Ο βρίσκει στον δρόμο του την Γκόμελ. Η Κυπελλούχος Λευκορωσίας είναι άπειρη, αναφορικά με τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Οι «κίτρινοι» του Χέρμαν Μπούργος, θα δώσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 στη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης». Το μεγάλο πλεονέκτημα για τον Άρη, είναι πως και το δεύτερος ματς, αυτό της 27ης Ιουλίου θα φιλοξενηθεί στην έδρα του!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις