bwin logo

Η δεύτερη εβδομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, που αφορά αναμετρήσεις για την προκριματική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ολοκληρώνεται απόψε με τους αγώνες ρεβάνς του 1ου γύρου του Europa Conference League.

Συνέχεια στον… μαραθώνιο

Συνολικά 58 ομάδες αγωνίζονται απόψε στον «μαραθώνιο» των προκριματικών για την συμμετοχή στους ομίλους του Europa Conference League. Η διαδικασία με τον επόμενο γύρο ξεκινά στις 21 Ιουλίου, εκεί όπου θα πάρουν και ο ΠΑΟΚ με τον Άρη! Επιστρέφουμε ωστόσο στην αποψινή αγωνιστική δράση! Πρώτη σέντρα στις 17:00 στην Λετονία. Στις ακτές της Βαλτικής, η Λιεπάγια υποδέχεται την Γκιλάνι. Στο πρώτο ματς οι Κοσοβάροι επικράτησαν 1-0 και θέλουν να επιστρέψουν στη βάση τους έχοντας στις αποσκευές της πρόκριση στην επόμενη φάση. Ένα από τα πιο… ροκ ζευγάρια είναι αυτό της Πάιντε με την Ντινάμο Τιφλίδας. Στην Γεωργία οι Εσθονοί πήραν ένα σπουδαίο «διπλό» επικρατώντας με 3-2, ανατρέποντας μάλιστα στο προβάδισμα των γηπεδούχων! Στο 81’ ο Σίνγκχατεχ ισοφάρισε 2-2, ενώ στο 89ο λεπτό ο Πιχτ «έγραψε» το τελικό σκορ!

Το… έσωσε και τώρα «τρέχει»

Στην Λιουμπλιάνα η Ολίμπια είδε την Ντιφερντάνζ να φεύγει με το ισόπαλο 1-1, ενόψει του δεύτερου μεταξύ τους αγώνα. Η ομάδα από το Λουξεμβούργο μάλιστα πήρε νωρίς στο ματς το προβάδισμα και οι Σλοβένοι του Άλμπερτ Ριέρα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 62’ περιορίζοντας έτσι την όποια «ζημιά» θα κατάφερνε η Ντιφερντάζ. Όλα «ανοικτά» είναι στην Ποντγκόριτσα και στο ματς της Ντέντιτς με την Ντινάμκο Μινσκ. Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 με το σκορ να διαμορφώνεται μόλις από το 33ο λεπτό. Στο 26’ο Ντένκοβιτς έδωσε το προβάδισμα στην Ντέντιτς, για να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα ο Κίσλιακ για τους Λευκορώσους.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις