Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Ξεκινάει σήμερα, με πέντε αναμετρήσεις, η 7η αγωνιστική της φετινής Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Σεβίλλη Β – Αλκορκόν (24/09, 17:00): Τη δύναμη της έδρας της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί στο σημερινό ματς η Σεβίλλη Β (1-2-0), που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Λεβάντε με 1-0. Από ζευγάρι ηττών προέρχεται η Αλκορκόν, δε σκόραρε καν στα συγκεκριμένα δύο ματς. Δεν ξεφεύγει από το Under η αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.47 @ Stoiximan)

Αλμερία – Λούγκο (24/09, 19:00): Βαθαίνει η αγωνιστική κρίση στην Αλμερία, με το βαρύτατο μεσοβδόμαδο “χαστούκι” από τη νεοφώτιστη UCAM Μούρθια (4-0) να γεννά μεγάλο προβληματισμό. Σερί 0-1-2 για τους “αλμεριένσες” στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, βίοι αντίθετοι για τη Λούγκο, η οποία προέρχεται από τρία διαδοχικά τρίποντα με ανέπαφη εστία. Δε χάνει η Λούγκο στο σημερινό ματς.

Προγνωστικό: Χ2 (1.60 @ Goalbet)

Βαγιαδολίδ – Ουέσκα (24/09, 19:00): Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει το “μπλακ-άουτ” της Βαγιαδολίδ, η οποία πρέπει να ανακάμψει άμεσα, αν θέλει να διατηρήσει τις βλέψεις για πλέι οφ. Μόνο ήττες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όλες με σκορ 1-0. Από ζευγάρι άσφαιρων ηττών προέρχεται η Ουέσκα, η οποία πραγματικά καταρρέει μακριά από το “σπίτι” της. Θα ρισκάρουμε με “καθαρό” Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Betshop)

Κόρδοβα – Ταραγόνα (24/09, 19:00): Με το μέρος της έχει η Κόρδοβα την ψυχολογία στο σημερινό ματς, μετά τα κολλητά τρίποντα με σκορ 1-0 επί των Λεβάντε (εντός) και Αλκορκόν (εκτός). Χωρίς νίκη παραμένει η Ταραγόνα στο φετινό πρωτάθλημα (0-4-2), δεν έχει καν σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Θα πάμε με το… μομέντουμ.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Magicbet)

Έλτσε – Λεβάντε (24/09, 21:00): Πολύ ενδιαφέρουσα η μάχη του “Μαρτίνεθ Βαλέρο”. Η Έλτσε πραγματοποίησε μεσοβδόμαδα πολύ καλή εμφάνιση, φεύγοντας με το εμφατικό 0-3 από την έδρα της Ουέσκα. Υποδέχεται σήμερα ένα εξαιρετικό σύνολο, που μετρά ήδη τέσσερις νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές (4-1-1). Δύσκολη η πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα, πιστεύουμε όμως ότι θα δούμε γκολ εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Interwetten)