Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίες να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Ρέξαμ – Τσέστερ (24/09, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία διαδοχικά παιχνίδια υπέστη και η Ρέξαμ και κόντρα στην Τσέστερ θέλει να επιστρέψει στα ετικά αποτελέσματα. Παραμένει αήττητη μπροστά στο κοινό της, όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και έχουν απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους και στα τρία παιχνίδια. Επιλογή μας το χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Όλντερσοτ – Γκέιτσχεντ (24/09, 17:00): Από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών προέρχεται η Όλντερσοτ, η οποία μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, αρκέστηκε σε τρεις σερί ισοπαλίες και κόντρα στην Γκέιτσχεντ θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σερί εντός έδρας αποτυχίες, όπου και μετρούσαν μια ισοπαλία και μια ήττα. Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες, οπότε και επιλέγουμε το Under 2.5 και σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Goalbet)

Μπάροου – Γιορκ (24/09, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Μπάροου, η οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία. Αντιθέτως, η Γιορκ αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Παράλληλα, δεν έχει πετύχει κάποιο τέρμα. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Betshop)

Μπρέιντρι Τάουν – Φόρεστ Γκριν (24/09, 17:00): Με μόλις μια νίκη σε πέντε παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, η Μπρέιντρι θέλει να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα μπορεί σήμερα, αν και δεν έχει εύκολο εργο. Από την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια προέρχεται η Φόρεστ Γκριν, η οποία θέλει να συνεχίσει έτσι, με σκοπό να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Επιλέγουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2 (1.90 @ Magicbet)

Μπρόμλεϊ – Ντάγκεναμ & Ρεντ (24/09, 17:00): Μόλις μια νίκη μετράει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Μπρόμλεϊ, έχοντας επίσης μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Κόντρα στην πρωτοπόρο Ντάγκεναμ & Ρεντ, θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα. Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες κια θέλουν ακόμη μια σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.00 @ Mybet)

Ντόβερ – Λίνκολν (24/09, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για την Ντόβερ, μετά και την ήττα στην έδρα της Ντάγκεναμ & Ρεντ (2-0). Πλέον, έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και θέλει να παραμείνει στα θετικά αποτελέσματα. Μετά από έξι παιχνίδια, η Λίνκολν γνώρισε ακόμη μια ήττα, την οποία και θέλει να αφήσει γρήγορα πίσω της και να επιστρέψει στις νίκες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Ίστλι – Σάτον (24/09, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Ίστλι, η οποία και έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το αήττητο σερί της και να παραμείνει σε τροχιά πεντάδας. Από την άλλη πλευρά, η Σάτον επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, με αποτέλεσμα να ηττηθεί σε όλα. Ακόμη ένα παιχνίδι όπου θα επιλέξουμε το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Goalbet)

Γκάισλι – Μάκλσφιλντ (24/09, 17:00): Μετά από έντεκα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, η Γκάισλι δεν έχει καταφέρει ακόμη να γευτεί τη χαρά της νίκης, με αποτέλεσμα να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μετράει τρεις ισοπαλίες μέχρι τώρα, όλες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Από την πρώτη της ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Μάκλσφιλντ, η οποία έχει την ευκαίρια να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Γκάισλι.

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Betshop)

Σόλιχουλ Μορς – Μπόρχαμ (24/09, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Σόλιχουλ Μορς, η οποία μετά από τέσσερις σερί ήττες, προέρχεται πλέον από δυο διαδοχικές “λευκές” ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Μπόρχαμ παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Ακόμη ένα παιχνίδι όπου θα επιλέξουμε το Under 2.5, κάτι που βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Magicbet)

Νορθ Φέριμπι – Σάουθπορτ (24/09, 17:00): Με απολογισμό μια νίκη και πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της, η Νορθ Φέριμπι θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση σήμερα κόντρα στην Σάουθπορτ και να πάρει το οποιοδήποτε επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, όπου και μετρούν τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ακόμη ένα παιχνίδι όπου θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Mybet)

Τορκί – Μέιντστοουν (24/09, 17:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει σήμερα η Τορκί, η οποία προέρχεται από δυο σερί ήττες, μακριά από την έδρα της. Έχει επικρατήσει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, όπου και μετράει επίσης μια ισοπαλία και μια ήττα. Χωρίς νίκη παραμένει ωστόσο εδώ και δυο παιχνίδια και η Μέιντστοουν, η οποία έχει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Τρανμίρ – Γουόκινγκ (24/09, 17:00): Παρά το εξαιρετικό της ξεκίνημα στη σεζόν, η Τρανμίρ αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Κόντρα στην Γουόκινγκ θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Σε ανοδική πορεία οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι αήττητοι εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στηρίζουμε τους γηπεδούχοτυς στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Goalbet)