μπασκετ

Καλημέρα σας. Ο Προμηθέας επέστρεψε από το 0-2, έκανε την ανατροπή και με 3-2 κατέκτησε την τρίτη θέση στην Basket League. Με το 96-56 επί της Λάρισας, την Πέμπτη στην Πάτρα, μας έστειλε στο ταμείο στο παμε στοιχημααφού επιβεβαιώθηκε ο «άσος» και το Over των γηπεδούχων.

Επιστρέφουμε και πάλι στη Γαλλία για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος.

Βιλερμπάν – Μονακό Προγνωστικά

Έδειξε χαρακτήρα η Βιλερμπάν, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της (22-9 η πρώτη περίοδος) και με το 85-68 ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά με τη Μονακό, με κορυφαίους του Τζόουνς και Νάιτ. Τώρα στο γήπεδό της θα διεκδικήσει το 21ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και το τρίτο διαδοχικό (2019, 2021, καθώς το 2020 η σεζόν διεκόπη λόγω κορονοϊού).

Ο Τζέιμς θα έχει άλλη άποψη, μια και είναι αποφασισμένος να προσφέρει στους Μονεγάσκους το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Το απέδειξαν και οι 34 πόντοι στο τέταρτο ματς, στο οποίο πάλευε μόνος του.

Στον πέμπτο αγώνα πιστεύουμε ότι θα βρει στηρίγματα στους Τόμας, Μοτιεγιούνας και Ντιαλό και μαζί με τον πάντα σταθερό Μπέικον έχουν την ποιότητα να δώσουν στους φιλοξενούμενους το θετικό αποτέλεσμα. Το «διπλό» στο 2,55 στη stoiximan greece έχει αξία.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Βιλερμπάν – Μονακό / 2 (2.55 @ Stoiximan)