χριστοφορακησ προγνωστικα 220622

Η λάτιν δυάδα που ακολούθησα στα προγνωστικά επιβεβαιώθηκε έστω και με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από την Παλμέιρας αφού  η Βελέζ είχε καθαρίσει από νωρίς την… μπουγάδα.

Σήμερα θα επιμείνω σε βραζιλιάνικο χρώμα. Υπάρχουν οι πρώτες αναμετρήσεις του Κυπέλλου στη χώρα και θα ψάξω δυο πονταρίσματα στα γκολ.

Φορταλέζα – Σεαρά Προγνωστικά

Στο Κύπελλο της Βραζιλίας έχουμε μια αναμέτρηση, που οδηγεί σε σκέψεις ενός ντέρμπι παραμονής. Η Φορταλέζα μπορεί να προέρχεται από νίκη όμως παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και σίγουρα αυτό είναι που δημιουργεί έξτρα πίεση. Η χρονιά μπορεί να ξεκίνησε με όνειρα για μια εντελώς διαφορετική πορεία όμως τουλάχιστον οι καλές εμφανίσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες φτιάχνουν λίγο το κλίμα.

Η Σεαρά από την πλευρά της αγαπάει πολύ τις ισοπαλίες φέτος. Προέρχεται από μια ακόμα στο πρωτάθλημα, διατηρεί ένα προβάδισμα έξι βαθμών από την σημερινή αντίπαλό της στο πρωτάθλημα όμως εδώ μιλάμε για παιχνίδι Κυπέλλου. Είναι το πρώτο ματς και θα ακολουθήσει αγώνας ρεβάνς. Κάτι που σημαίνει ότι μια ομάδα, η οποία δείχνει λατρεία προς τα ισόπαλα αποτελέσματα, δεν αποκλείεται και να κυνηγήσει ένα ακόμα.

Θα ρισκάρω λίγο παραπάνω χωρίς να αποκλείω πάντως το “Χ”. Θα πάω στο Goal/Goal αφού περιμένω λίγο πιο ανάλαφρη αντιμετώπιση της αναμέτρησης από τις δύο ομάδες. Δεν πιστεύω ότι πολυκαίγονται για μια καλή πορεία στο Κύπελλο έτσι κι αλλιώς.

Κορίνθιανς – Σάντος Προγνωστικά

Ακριβώς αντίθετο ποντάρισμα θα ακολουθήσω στην αναμέτρηση της Κορίνθιανς με την Σάντος. Αν το πάμε παραδοσιακά, έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Βραζιλίας. Δύο ομάδες, οι οποίες μας έχουν συνηθίσει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους που έχουν πάρει την κατιούσα όμως τα τελευταία χρόνια.

Και μπορεί η Κορίνθιανς να δείχνει φέτος ότι είναι ομάδα που επιστρέφει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα όμως με μια σεζόν δεν μπορεί να αλλάξει ό,τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Η Σάντος από την πλευρά της είναι και αυτή βυθισμένη εδώ και πολλά έτη. Τα οικονομικά προβλήματα την έχουν τσακίσει και δεν της επιτρέπουν να σηκώσει κεφάλι. Υπάρχει αρκετή πίεση και γκρίνια από τους οπαδούς της, οι οποίοι αναζητούν ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει η ψυχολογία τους.

Η Κορίνθιανς είναι ομάδα που πάει όλα τα παιχνίδια της σε χαμηλά και κλειστά σκορ. Σπάνια θα ξεφύγει αναμέτρησή της. Η Σάντος από την άλλη είναι η τελευταία ομάδα που τη νίκησε μέσα στο γήπεδό της αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε. Σήμερα θα πάω στο μοτίβο των γηπεδούχων. Δεν περιμένω πολλά γκολ και θα ρισκάρω στο No Goal.

Οι επιλογές του Τόλη Χριστοφοράκη υπάρχουν καθημερινά στη stoiximan greece

Προγνωστικά Στοιχήματος