Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνεχίζεται σήμερα η 7η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Λοριάν – Λυών (24/09, 18:00): Δεν κατάφερε να παραμείνει σε πορεία θετικών αποτελεσμάτων η Λοριάν, που ηττήθηκε εκτός έδρας στο ντέρμπι με την Γκινγκάμπ (1-0). Στον αντίποδα, η Λυών συνεχίζει να αποδίδει καλά, ξεπερνά τα προβλήματα απουσιών και το έδειξε και στο εντός έδρας ματς με τη Μονπελιέ, την οποία διέλυσε 5-1. Το μομέντουμ δείχνει προς Λυών και θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (1.92 @Goalbet)

Μπορντό – Καέν (24/09, 21:00): Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο η Μπορντό, που πέρασε με 0-3 απ’ την έδρα της Μετς. Ήταν η τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, σήμερα υποδέχεται την Καέν, που προβληματίζει έντονα προερχόμενη από τρεις σερί ήττες και τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Λογική επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (1.87 @Betshop)

Μονπελιέ – Μετς (24/09, 21:00): Δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο η Μονπελιέ στο εκτός έδρας ματς με τη Λυών, διασύρθηκε 5-1 και έμεινε για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-2). Προέρχεται από πέντε σερί G/G, σήμερα υποδέχεται τη Μετς, που μπορεί να προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 0-3 απ’ την Μπορντό, αλλά έχει δείξει ότι επιθετικά είναι υπολογίσιμη. Θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @Magicbet)

Μπαστιά – Γκινγκάμπ (24/09, 21:00): Έναν πόντο πήρε η Μπαστιά στα τελευταία δύο παιχνίδια με Σεντ Ετιέν (1-0 εκτός) και Νανσί (0-0 εντός), σήμερα υποδέχεται την Γκινγκάμπ, που την Τετάρτη επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Λοριάν. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος (2.40 @Interwetten)

Ντιζόν – Ρεν (24/09, 21:00): Δεν περιμέναμε να πάρει αποτέλεσμα η Ντιζόν στο εκτός έδρας ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, λογική και αναμενόμενη η ήττα με 3-0. Στον αντίποδα, η Ρεν έκανε φοβερή ανατροπή με τη Μαρσέιγ, μετέτρεψε το 1-2 σε 3-2 με δύο γκολ στο φινάλε και επέστρεψε στις νίκες. Εκτός έδρας γενικά δεν πείθει, αλλά θεωρούμε ότι έφτασε η στιγμή για να πάρει την πρώτη νίκη μακριά απ’ το γήπεδο της.

Προγνωστικό: Διπλό (2.40 @Stoiximan)

Μονακό – Ανζέ (24/09, 21:00): Κάποια στιγμή θα έχανε η Μονακό, που δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νις (4-0). Στον αντίποδα, η Ανζέ προέρχεται από τρεις σερί νίκες και δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της, θεωρούμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να σταθεί «όρθια» στο Πριγκιπάτο.

Προγνωστικό: Χ2 (2.38 @Goalbet)