Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 5η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, εκ των οποίων ξεχωρίζει το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς (24/09, 16:00): Η αποβολή του Πασχαλάκη στο 23’ χάλασε όλο το παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το τελικό 4-0 να έρχεται φυσιολογικά. Ο Πλατανιάς, απ’ την άλλη, πήρε δεύτερη σερί νίκη με 3-2 επί του Λεβαδειακού και δείχνει ότι μπήκε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, η έδρα του ΠΑΣ είναι αρκετά δύσκολη, ενώ και οι Ηπειρώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Προγνωστικό: Άσσος (2.00 @Stoiximan)

Πανιώνιος – Βέροια (24/09, 18:15): Απ’ τις κορυφαίες ομάδες των πρώτων δύο αγωνιστικών ο Πανιώνιος, έκανε 2/2 νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη έχοντας επιμέρους γκολ 5-0! Στον αντίποδα, η Βέροια μετράει 2/2 ήττες με επιμέρους γκολ 1-8, ωστόσο κλήθηκε να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Θεωρούμε ότι μπορεί να σκοράρει στη Νέα Σμύρνη και να βοηθήσει για το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @Goalbet)

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (24/09, 20:30): Βρήκε απαντήσεις ο Παναιτωλικός, που πέρασε με 0-2 απ’ την έδρα του Ατρομήτου την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας παράλληλα σαφώς βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με την πρεμιέρα εναντίον του ΠΑΟΚ (ήττα 2-1). Έκανε το 2/2 ο Παναθηναϊκός, που επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα 4-0, αλλά όσο ο ΠΑΣ έπαιζε με 11 παίκτες είχε επιθετικά προβλήματα. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, όπως άλλωστε συνηθίζει ο Παναιτωλικός εντός έδρας κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.97 @Betshop)