bwin logo

Στο Πρωτάθλημα Αργεντινής στρέφεται το ενδιαφέρον και στην αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς με την Τίγκρε, που θα διεξαχθεί ξημερώματα Πέμπτης.

Νίκη και πάλι ψάχνουν οι «Xeneizes»

Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται στο «Μπομπονέρα» την Τίγκρε, σε ματς για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Αργεντινής. Οι γηπεδούχοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρούν μία νίκη και μία ήττα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησαν εντός έδρας της Άρσεναλ Σαραντί με 2-1, με τα γκολ των Σάντεζ και Βίγια στο 15ο και 17ο λεπτό να δίνουν γρήγορα προβάδισμα στην Μπόκα Τζούνιορς, με το τέρμα του Πιτόν στο 28’ να διαμορφώνει και το τελικό σκορ. Στη συνέχεια το σύνολο του Σεμπάστιαν Μπατάλια ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της Σεντράλ Κόρδοβα και τώρα ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες και πάλι μπροστά στον κόσμο της.

Να «χτίσει» αήττητο

Η Τίγκρε ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα στην Αργεντινή. Μία νίκη και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές για τους «Matador», που πλέον θέλουν να… χτίσουν αήττητο προσθέτοντας την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της σεζόν. Άλλωστε η Τίγκρε ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα με νίκη στο γήπεδο της Ουνιόν Σάντα Φε, φεύγοντας με το υπέρ της 2-1. Στη συνέχεια ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Μπαράκας Σεντράλ και τώρα θέλει «διπλό» σε μία από τις πλέον ιστορικές έδρες του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής.

Η «παράδοση»

Υπέρ της Μπόκα Τζούνιορς είναι η «παράδοση» στις αναμετρήσεις της με την Τίγκρε. Οι «Xeneizes» μετρούν 14 νίκες, έναντι μόλις 7 των «Matador», με 5 αναμετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς να υπάρξει νικήτρια ομάδα. Στα πέντε τελευταία ματς η Μπόκα Τζούνριος νίκησε 4 φορές. Μία νίκη πήρε σε αυτό το σύνολο αγώνων η Τίγκρεκι αυτή ήταν στον τελικό του Copa de la Superliga, το 2019!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις