Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, η οποία ολοκληρώνεται με οκτώ αναμετρήσεις.

Νις – Μονακό (21/09, 20:00): Δεν έχει σταματημό το «τρένο» της Μονακό, που προέρχεται από 7 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας και της Ρεν (3-0), με τα δύο γκολ όμως να έρχονται μετά το 90’. Είναι πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 πόντους και σήμερα δοκιμάζεται σε ακόμη ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά με την αξιόλογη Νις, που είναι δεύτερη στη βαθμολογία με 11 βαθμούς. Από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 προέρχεται η Νις κόντρα στη Μονπελιέ, είναι ομάδα που σκοράρει σχεδόν πάντα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)

Λυών – Μονπελιέ (21/09, 20:00): Αποδίδει αμυντικά το 3-5-2 του κόουτς Ζενεσι για τη Λυών, που δε δέχτηκε γκολ στα τελευταία δύο ματς σε όλες τις διοργανώσεις και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Αντίπαλος της δεν είναι κανένα μεγαθήριο, αλλά η Μονπελιέ, που προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ 1-1 και κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα (1-0 την Ανζέ).

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.75 @Magicbet)

Μπαστιά – Νανσί (21/09, 20:00): Με διακυμάνσεις η πορεία της Μπαστιά, μετράει ρεκόρ 2-0-3 και εναλλάσσει νίκες με ήττες. Προέρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Σεντ Ετιέν, σήμερα υποδέχεται τη νεοφώτιστη Νανσί στη δυνατή της έδρα, όπου έχει «λυγίσει» πολύ πιο δυνατές ομάδες. Σε καλό μομέντουμ η Νανσί, προέρχεται από δύο σερί θετικά αποτελέσματα, αλλά δε θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει αλώβητη απ’ την Κορσική.

Προγνωστικό: Άσσος (2.40 @Interwetten)

Ανζέ – Καέν (21/09, 20:00): Αρχίζει να βγάζει στο γήπεδο τις πραγματικές δυνατότητες της η Ανζέ, που το Σάββατο πήρε δεύτερη σερί νίκη με 0-1 εκτός έδρας επί της Μπορντό. Την ίδια στιγμή, η Καέν διασύρθηκε εντός έδρας 0-6 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 2-0 απ’ τη Ρεν. Περιμένουμε «σφιχτό» ματς, κανείς δε θα θέλει να χάσει, θα πάμε με το NG, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 4/5 ματς πρωταθλήματος για αμφότερες τις ομάδες.

Προγνωστικό: ΝG (1.80 @Stoiximan)

Ναντ – Σεντ Ετιέν (21/09, 20:00): Συνεχίζει να απογοητεύει η Ναντ, που δεν κατάφερε να περάσει με νίκη ούτε απ’ την έδρα της Νανσί. Πορεύεται χωρίς «τρίποντο» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου πήρε μόλις έναν πόντο και σκόραρε μόλις μια φορά. Στον αντίποδα, η Σεντ Ετιέν είναι αήττητη στα 7 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις (3-4-0), προέρχεται απ’ το εντός έδρας δύσκολο 1-0 επί της Μπαστιά. Περιμένουμε «κλειστό» ματς και ισόπαλο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (1.89 @Goalbet)

Γκινγκάμπ – Λοριάν (21/09, 20:00): Κάποια στιγμή θα έχανε η Γκινγκάμπ, που αναγκάστηκε να παίξει με 10 παίκτες απ’ το 39’ κόντρα στην Τουλούζ εκτός έδρας. Λογικό να χάσει 2-1 από μια καλή ομάδα, που είχε περισσότερα τρεξίματα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για μια απ’ τις πιο σταθερές ομάδες των πρώτων αγώνων, σήμερα έχει το προβάδισμα στο τοπικό ντέρμπι με τη Λοριάν, η οποία παρά το 1-0 επί της Λιλ δεν πείθει (είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες).

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @Betshop)

Μετς – Μπορντό (21/09, 20:00): Συνεχίζει να αποτελεί μια απ’ τις πιο θετικές παρουσίες των πρώτων αγωνιστικών η Μετς, η οποία μετά τις δύο διαδοχικές νίκες επί των Ανζέ (2-0) και Ναντ (0-3), πήρε 0-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ντιζόν. Υποδέχεται την Μπορντό που δεν έχει βρει σταθερότητα και δεν πείθει μέχρι στιγμής, παρά τα ορισμένα μεγάλα αποτελέσματα. Οι Γιρονδίνοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα απ’ την Ανζέ, όπου έκαναν τραγική εμφάνιση.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.15 @Magicbet)

Ρεν – Μαρσέιγ (21/09, 20:00): Ένα ακόμη ντέρμπι σήμερα για τη Μαρσέιγ, που μετά την εκτός έδρας ήττα 3-2 απ’ τη Νις, έμεινε στο 0-0 εντός με τη Λυών. Στον αντίποδα, η Ρεν προέρχεται απ’ τη φυσιολογική εκτός έδρας ήττα 3-0 απ’ τη Μονακό, ωστόσο φέτος μετράει 2/2 εντός έδρας νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Θα πάμε με τον άσσο, καθώς η Μαρσέιγ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη γενικά, αλλά ένα παραπάνω εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος (2.30@Interwetten)