bwin logo

Το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία, που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια κεντρίζει το ενδιαφέρον από το αποψινό πρόγραμμα του Nations League. Στην Βουδαπέστη και κόντρα στην Ουγγαρία ξεκινά την προσπάθεια της η Αγγλία.

Το απόλυτο ευρωπαϊκό ντέρμπι

Οι δύο πιο πετυχημένες εθνικές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου θα αναμετρηθούν απόψε στην Μπολόνια. Συνολικά οκτώ τρόπαια Παγκόσμιου Κυπέλλου θα… παρελάσουν στο «Renato Dall’Ara», με τους «ατζούρι» και τη «νασιονάλμανσαφτ» να μετρούν από τέσσερις κατακτήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης στην ιστορία του αθλήματος! Στην πρωτεύουσα της Εμίλια – Ρομάνια, Ιταλία και Γερμανία θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στον 3ο όμιλο της League A του Nations League. Ένας όμιλος που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί… φωτιά, καθώς σε αυτόν μετέχουν και η Αγγλία με την Ουγγαρία.

Η «παράδοση»

Συνολικά 35 φορές αναμετρήθηκαν στο παρελθόν Ιταλία και Γερμανία, ανεξαρτήτως έδρας σε επίσημες ή φιλικές αναμετρήσεις. Οι «ατζούρι» με 15 νίκες έχουν το… πάνω χέρι στην μεταξύ τους «παράδοση», ενώ η «νασιονάλμανσαφτ» μετρά 9, την ώρα που 9 αγώνες έληξαν ισόπαλα. Το 2016 σε διεθνές φιλικό αναμετρήθηκαν τελευταία φορά οι δύο ομάδες, ματς που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Θέλει το «διπλό» η Αγγλία

Στην Βουδαπέστη και την έδρα της Ουγγαρίας ξεκινά την προσπάθεια της στο Nations League η Αγγλία. Τα «τρία λιοντάρια» ίσως στον δυσκολότερο όμιλο της League Α, θέλουν να πάρουν τη νίκη στην δική τους πρεμιέρα, καθώς στις 7 Ιουνίου ταξιδεύουν στο Μόναχο, για το ματς με τους Γερμανούς! Σε 24 αγώνες κόντρα στους Μαγυάρους, οι Άγγλοι επικράτησαν 16 φορές, η Ουγγαρία πανηγύρισε τη νίκη μόλις 5 φορές, ενώ 3 ματς έληξαν χωρίς νικητή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις