Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια στην 4η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, αλλά ουσιαστικά στη 2η (αναβλήθηκαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές, που θα διεξαχθούν Δεκέμβριο και Ιανουάριο). Με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα το πρόγραμμα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (18/09, 16:00): Θαυμάσια πρεμιέρα για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες έδειξαν ότι οι καλοκαιρινοί ευρωπαϊκοί αγώνες τους έφεραν ένα βήμα πιο μπροστά απ’ τους αντιπάλους τους. Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό, κέρδισε 0-3, θα μπορούσε να σκοράρει άλλα τόσα γκολ, κάτι που ισχύει και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε δίκαια 3-0 του Ατρομήτου. Δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο η ομάδα της Ηπείρου, αλλά έδειξε ότι μπορεί να βγάλει γκολ.

Προγνωστικό: G/G (2.65 @Stoiximan)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός (18/09, 18:15): Πολύ άσχημη πρεμιέρα για αμφότερες τις ομάδες, με τον Παναιτωλικό να έχει το ελαφρυντικό ότι έπαιζε εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ (2-1). Καμία δικαιολογία για το 3-0 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ο Ατρόμητος, που αντιμετώπισε σοβαρότατα αμυντικά προβλήματα και έχασε δίκαια, αν και ίσως να δικαιούταν ένα γκολ. Θα πάμε με την έδρα, με τη λογική ότι ο Παναιτωλικός παραδοσιακά είναι αδύναμος μακριά απ’ το Αγρίνιο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @Goalbet)

Κέρκυρα – Λάρισα (18/09, 18:15): Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε τη σεζόν η Κέρκυρα, που μάλλον άδικα έχασε 0-1 απ’ τον Πλατανιά. Έπρεπε να σκοράρουν οι Φαίακες, δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια. Δύο γκολ σημείωσε η Λάρισα κόντρα στον Ηρακλή, αλλά η γκάφα του Ντεγκρά στοίχισε. Άνω-κάτω έγινε η ομάδα απ’ τις «ομορφιές» των Κούγια και Αναστασιάδη, δεν είναι απίθανο να δούμε την ομάδα σήμερα επηρεασμένη.

Προγνωστικό: Άσσος (2.20 @Betshop)

Ηρακλής – Ολυμπιακός (18/09, 20:30): Μια ιδιαίτερα αδύναμη ομάδα είναι ο Ηρακλής, που έχει ελλιπές ρόστερ και είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, πραγματικότητα που δεν αλλάζει επειδή πήρε 2-2 στη Λάρισα (δεν το άξιζε). Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρει τον τρόπο να σταματήσει τον Ολυμπιακό, που έδειξε στην πρεμιέρα με τη Βέροια (6-1) ότι ανεβαίνει επίπεδο με τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής (Μαρίν, Μάρτινς, Ελιουνουσί, Καρντόσο).

Προγνωστικό: Διπλό χωρίς να δεχτεί γκολ (1.65 @Magicbet)