Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με έξι αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Νουμάνθια – Ταραγόνα (17/09, 17:00): Συνεχίζεται η αρνητική κατάσταση για τη Νουμάνθια, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Σερί 0-3-1 για τους γηπεδούχους, προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ρέους. Βίοι παράλληλοι για την Ταραγόνα, η οποία ξεκίνησε με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και το περασμένο σαββατοκύριακο έφυγε ηττημένη με 1-0 από την έδρα της Αλκορκόν. Δεν πρόκειται να ξεφύγει το σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Stoiximan)

Ρέους – Κάντιθ (17/09, 19:00): Κόντρα νεοφώτιστων στο “Καμπ Νου Μουνιθιπάλ”, με τις δύο αντιπάλους να στέκονται αρκετά καλά στο φετινό πρωτάθλημα, αν λάβει κανείς υπόψη ότι ανέβηκαν φέτος στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Αήττητη η γηπεδούχος Ρέους, με το διπλό της πρεμιέρας επί της Μαγιόρκα να συνοδεύεται από τρεις ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1. Η Κάντιθ προέρχεται από τον εντός έδρας θρίαμβο επί της Χετάφε και έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Goalbet)

Βαγιαδολίδ – UCAM Μούρθια (17/09, 19:00): Τέλος στην περίοδο ευφορίας της Βαγιαδολίδ μπήκε το περασμένο σαββατοκύριακο, με την εκτός έδρας ήττα από την Τενερίφη (1-0) να είναι η παρθενική στο φετινό πρωτάθλημα (2-1-1). Η UCAM Μούρθια, από την πλευρά της, κράτησε την Έλτσε στο ισόπαλο 1-1 και προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με το συγκεκριμένο σκορ (σε επίπεδο πρωταθλήματος). Νίκη-ανάκαμψη θα πάρουν οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Betshop)

Έλτσε – Λούγκο (17/09, 19:00): Έρωτα… με το G/G έχει αναπτύξει η Έλτσε στη φετινή σεζόν. Όσον αφορά τα αποτελέσματά της, το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της UCAM Μούρθια διαμόρφωσε στο 2-1-1 το σερί της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η Λούγκο κατέβαλε δύσκολα την αντίσταση της Σεβίλλης Β (1-0), με το τρίποντο αυτό να ακολουθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες (σε επίπεδο πρωταθλήματος). Πιθανό το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Magicbet)

Κόρδοβα – Λεβάντε (17/09, 19:00): Πρόκειται ίσως για το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας. Από το εκτός έδρας “χαστούκι” από την Ουέσκα με 3-0 προέρχεται η Κόρδοβα, που μετρά μόνο μία νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Η Λεβάντε, από την πλευρά της, έκανε… δικό της και το εντός έδρας ντέρμπι με τη Σαραγόσα (4-2) και οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία με σερί 3-1-0. Με σαφή δόση ρίσκου, πηγαίνουμε με το Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Interwetten)

Σαραγόσα – Αλκορκόν (17/09, 21:00): Διπλασιάστηκαν τα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σαραγόσα, με την εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Βαγιαδολίδ (1-2) να ακολουθείται από την “τεσσάρα” του περασμένου Σαββάτου στο “Θιουτάτ ντε Βαλένθια (4-2). Βίοι αντίθετοι για την Αλκορκόν, που προέρχεται από τα νικηφόρα 1-0 επί Χετάφε και Ταραγόνα, για Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα. Αδύναμοι εκτός έδρας οι Μαδριλένοι, δε θα αποφύγουν την ήττα.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)