Προγνωστικά Β’ Αγγλίας: 12 αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 8η αγωνιστική της Λιγκ 2. Στην έδρα της Έξετερ δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Πλίμουθ που θα προσπαθήσει να κάνει το «6Χ6».

Έξετερ – Πλίμουθ, (17/09, 15:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Έξετερ που ηττήθηκε με 2-0 από την Κρου, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Κακή αμυντικά δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε κανένα παιχνίδι της. Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις θέλει να δώσει η Πλίμουθ που επικράτησε με 2-1 της Κέμπριτζ, σημειώνοντας την έκτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Έξετερ, την ίδια στιγμή που η Πλίμουθ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,97 @ Stoiximan)

Άκρινγκτον – Πόρτσμουθ, (17/09, 17:00): Επιτέλους νίκη για την Άκρινγκτον που επικράτησε με 0-2 της Νοτς Κάουντι, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, θέλει να «χτίσει» ένα νέο αήττητο σερί, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι φέτος. Εύκολη αποστολή είχε κόντρα στη Γουίκομ η Πόρτσμουθ της οποίας επικράτησε με 4-2 και σημείωσε έτσι την τέταρτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Προγνωστικό: 2 (2,01 @ Goalbet)

Μπαρνέτ – Κόλτσεστερ, (17/09, 17:00): Επιστροφή στις επιτυχίες για την Μπαρνέτ που επικράτησε με 0-1 της Μάνσφιλντ την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών. Θέλει να «χτίσει» ένα αήττητο σερί, under 2,5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Έστω και δύσκολα η Κόλτσεστερ επικράτησε με 3-2 της Μπλάκπουλ την προηγούμενη αγωνιστική. Επέστρεψε στις επιτυχίες, πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Θέλει να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία και ψάχνει σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρνέτ.

Προγνωστικό: G/G (1,65 @ Betshop)

Μπλάκπουλ – Καρλάιλ, (17/09, 17:00): Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της η Μπλάκπουλ που ηττήθηκε με 3-2 από την Κόλτσεστερ την προηγούμενη αγωνιστική. Μετράει μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και θέλει να διασκεδάσει σήμερα τις εντυπώσεις. Το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με τη Λέιτον μοιράστηκε η Καρλάιλ την προηγούμενη αγωνιστική. Δεύτερη σερί ισοπαλία, αλλά και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, παραμένει φέτος αήττητη στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,05 @ Magicbet)

Κέμπριτζ – Μόρκαμ, (17/09, 17:00): Συνεχίζεται ο κατήφορος της Κέμπριτζ που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ηττήθηκε με 2-1 από την Πλίμουθ και μετράει τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Εφιαλτικές στιγμής έζησε η Μόρκαμ που διασύρθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-5 από την Ντονκάστερ. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, g/g και over 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,75 @ Stoiximan)

Τσέλτεναμ – Νοτς Κάουντι, (17/09, 17:00): Σε ρηχά νερά κινήθηκε ξανά η Τσέλτεναμ που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με τη Νιούπορτ Κάουντι.  Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ μετράει φέτος μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα. Τέλος στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (δυο νίκες, μια ισοπαλία) έβαλε η Νοτς Κάουντι που ηττήθηκε με 0-2 από την Άκρινγκτον. Κακή αμυντικά έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Betshop)

Κρόουλι – Λουτόν, (17/09, 17:00): Συνεχίζει να απογοητεύει η Κρόουλι που ηττήθηκε με 2-1 από τη Στίβενεϊτζ, γνωρίζοντας την τρίτη σερί της ήττα. Over 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της, κράτησε το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι από τα έξι τελευταία. Τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών έβαλε η Λούτον που ηττήθηκε με 1-2 από την Γκρίμσμπι. Υποχώρησε στην 3η θέση,over 2,5 τα έξι από τα επτά φετινά της παιχνίδια.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,85 @ Goalbet)

Ντονκάστερ – Νιούπορτ Κάουντι, (17/09, 17:00): Επίδειξη δύναμης επί της Μόρκαμ έκανε η Ντονκάστερ που διέλυσε με 1-5 την αντίπαλο της. Σημείωσε την τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με το g/g και over 2,5 να εμφανίζεται στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Συνεχίζει να προβληματίζει η Νιούπορτ που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με την Τσέλτσεναμ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί της ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου σημειώθηκε το g/g.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,75 @ Magicbet)

Γκρίμσμπι – Κρου, (17/09, 17:00): Την έκπληξη κόντρα στη Λούτον έκανε η Γκρίμσμπι που επικράτησε με 1-2 της αντιπάλου της. Δυο νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στις τελευταίες αγωνιστικές, g/g και over 2,5 οι έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Συνέχεια στις επιτυχίες για την Κρου που επικράτησε με 2-0 της Έξετερ, σημειώνοντας τη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα. Σκαρφάλωσε στην 6η θέση όπου και θέλει να διατηρηθεί, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα πέντε τελευταία.

Προγνωστικό: G/G (1,70 @ Betshop)

Χάρτλπουλ – Μάνσφιλντ, (17/09, 17:00): Επιτέλους νίκη για τη Χάρτλπουλ που επικράτησε με 1-2 της Γέοβιλ, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών (δυο ήττες, δυο ισοπαλίες). Κακή αμυντικά g/g τα επτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε ξανά η Μάνσφιλντ που ηττήθηκε με 0-1 από την Μπαρνέτ. Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, n/g και under 2,5 τα δυο τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5  (1,85 @ Stoiximan)

Λέιτον Όριεντ – Γέοβιλ, (17/09, 17:00): Με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) έφυγε από την έδρα της Καρλάιλ η Λέιτον. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη, ενώ μόλις σε ένα παιχνίδι της στο πρωτάθλημα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Γέοβιλ που ηττήθηκε με 1-2 από τη Χάρτλπουλ. Πέμπτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, με τη Γέοβιλ να βρίσκεται στην προτελευταία θέση, διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Προγνωστικό: 1 (1,76 @ Goalbet)

Γουίκομ – Στίβενεϊτζ, (17/09, 17:00): Συνεχίζει να προβληματίζει η Γουίκομ που μετράει φέτος μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα. Διασύρθηκε με 4-2 από την Πόρτσμουθ την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την τρίτη σερί του ήττα. Το καθήκον της κόντρα στην Κρόουλι έκανε η Στίβενεϊτζ που επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, g/g και over 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Betshop)