Προγνωστικά Κόνφερενς: Μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου διεξάγονται σήμερα και τα δώδεκα παιχνίδια, με τη σέντρα να γίνεται στις 21:45.

Μπόρχαμ – Όλντερσοτ (13/09, 21:45): Την τρίτη της ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια παραχώρησε η Μπόρχαμ, την προηογύμενη αγωνιστική, και πλέον θέλει τη νίκη. Μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Από την άλλη πλευρά, η Όλντερσοτ παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, προερχόμενη από την πρώτη της ισοπαλία μετά από τρεις σερί νίκες. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της κόντρα στην Μπόρχαμ.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Τσέστερ – Γκάισλι (13/09, 21:45): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τσέστερ, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Γκάισλι έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όπου και μετρούν μόλις δυο βαθμούς, όντες και σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.20 @ Goalbet)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Ντόβερ (13/09, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Ντάγκεναμ & Ρεντ. Κόντρα στην Ντόβερ θέλει να πάρει ακόμη ένα τρίποντο, ωστόσο δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο διαδοχικές νίκες και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους. Είναι ομάδες του Over 2.5, οπότε και το επιλέγουμε και στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Betshop)

Φόρετ Γκριν – Ίστλι (13/09, 21:45): Τέλος έλαβε το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων για την Φόρεστ Γκριν, η οποία δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ντόβερ (4-3). Κόντρα στη Ίστλι θέλει να δείξει αντίδραση. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου και μετρούν τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Αναμένουμε μεγάλο σκορ και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Magicbet)

Γκέιτσχεντ – Νορθ Φέριμπι (13/09, 21:45): Την ευκαίρια να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί των δυο αγώνων έχει η Γκέιτσχεντ, η οποία θέλει να εκμετελλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της. Αήττητη εντός έδρας, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Από την πλευρά της, η Νορθ Φέριμπι έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, χωρίς μάλιστα να έχει πανηγυρίσει κάποιο τέρμα, ούσα σε χάλια κατάσταση.

Προγνωστικό: N/G (1.85 @ Interwetten)

Λίνκολν – Σόλιχουλ Μορς (13/09, 21:45): Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Λίνκολν, η οποία έχει επικρατήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, γεγονός που την έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η Σόλιχουλ έχει ηττηθεί και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ούσα σε κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, παίρνουν τη νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.35 @ Mybet)

Μάκλσφιλντ – Ρέξαμ (13/09, 21:45): Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Μάκλσφιλντ, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το νικηφόρο σερί και κόντρα στην Ρέξαμ. Τρεις νίκες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της μέχρι τώρα. Αήττητη είναι στα τρία τελευταία παιχνίδια της και η Ρέξαμ, η οποία μετράει ωστόσο δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες μακριά από το σπίτι της. Αμφότερες “βγάζουν” το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.87 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν – Μπρόμλεϊ (13/09, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και τρια παιχνίδια η Μέιντστοουν, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτά. Μετράει μόλις μια νίκη σε τέσσερα εντός έδρας ματς. Σε αντίθεση με τη Μέιντστοουν, η Μπρόμλεϊ δεν έχει πάρει κάποια νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Επιλογή μας το αμφίσκορο, καθώς αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Goalbet)

Σάουθπορτ – Μπάροου (13/09, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Σάουθπορτ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες με σκοπό να “ξεκολλήσει” από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδι η Μπάροου, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Θέλει να συνεχίσει αυτό το αήττητο σερί της. Δεν χάνει σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.40 @ Betshop)

Σάτον Γιουν. – Μπρέιντρι Τάουν (13/09, 21:45): Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες ετοιμάζεται για το παιχνίδι η Σάτον, η οποία προέρχεται από δυο σερί ήττες, έχοντας επικρατήσει μόλις μια φορά στα τέσσερα τελευταία. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και η Μπρέιντρι, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό σε αυτές. Δεν σκοράρουν πολλά τέρματα οι δυο ομάδες αυτές, οπότε και αναμένουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Magicbet)

Γουόκινγκ – Τορκί (13/09, 21:45): Πολύ κατώτερες του μετρίου εμφανίσεις πραγματοποιεί η Γουόκινγκ, η οποία έχει ηττηθεί στα έξι από τα εννέα φετινά της παιχνίδια, έχοντας επίσης μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Επιστροφή στις νίκες για την Τορκί, μετά και την ήττα από την Λίνκολν (1-2), έχοντας επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, οπότε και τη στηρίζουμε στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (2.50 @ Interwetten)

Γιορκ – Τρανμίρ (13/09, 21:45): Δυο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα η Γιορκ, η οποία παραμένει αήττητη εντός έδρας, όπου και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας, όπου και δεν έχει πάρει ακόμη κάποιο βαθμό. Από την πλευρά της, η Τρανμίρ μπορεί να ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα, ωστόσο έχει ηττηθεί στα δυο τελευταία παιχνίδια της και θέλει να επιστρέψει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό, καθώς αμφότερες παίζουν μόνο για τη νίκη.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Mybet)