sportingbet

Νίκη για να ελπίζει. Πιθανότατα αυτό θα είναι τo moto που θα επικρατεί στ’ αποδυτήρια της Λίβερπουλ, μετά την ισοπαλία του Σαββάτου με την Τότεναμ και τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νιούκαστλ. Αποτελέσματα που έφεραν τους «πολίτες» πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία!

«Υποχρεωμένη» να νικά

Η Λίβερπουλ σε όλο αυτό το… ντεμαράζ του 2022 στην Premier League ήταν «υποχρεωμένη» να νικά και να περιμένει την Μάντσεστερ Σίτι να… γκελάρει. Η ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ το Σάββατο δεν άλλαξε και πολύ την ζωή των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά σίγουρα τους δυσκόλεψε κι έδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα στους «πολίτες». Απόψε οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Άστον Βίλα και το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στο… στρατόπεδο της ομάδας του Κλοπ είναι η νίκη!

Σέντρα στη La Liga

Με τρεις αναμετρήσεις «ανοίγει» η αυλαία της 36ης αγωνιστικής της La Liga. Πρώτο ματς χρονικά αυτό του «Mestalla». Η Βαλένθια παίζει εντός έδρας κόντρα στην Μπέτις. Οι Ανδαλουσιανοί στα τέλη του προηγούμενου μήνα κατέκτησαν το Κύπελλο Ισπανίας, νικώντας στον τελικό τις «νυχτερίδες». Νοτιότερα στην Ισπανία, η Γρανάδα δίνει μία ακόμα… μάχη για την επιβίωση, υποδεχόμενη στην έδρα της την Αθλέτικ Μπιλπάο. Οι γηπεδούχοι είναι μόλις στο +2 από την 18η Μαγιόρκα και την ζώνη του υποβιβασμού! Φινάλε στο αποψινό πρόγραμμα στο «Camp Nou». Εκεί η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Θέλτα, με τους Καταλανούς να στοχεύουν σε μία ακόμα νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά στην κατάληψη της 2ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις