Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας, η οποία ρίχνει αυλαία το βράδυ της Δευτέρας.

Άσκολι – ΣΠΑΛ (10/09, 16:00): Με το βαθμό της ισοπαλίας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η Άσκολι και πλέον στοχεύει και στην πρώτη της νίκη. Από την άλλη πλευρά, η ΣΠΑΛ μπορεί να ξεκίνησε με το αριστερό στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο στο προηγούμενο παιχνίδι παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη και πήρε μια άνετη νίκη 3-0 επί της Βιτσέντζα. Στο παιχνίδι αυτό επιλέγουμε το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Αβελίνο – Τραπάνι (10/09, 16:00): Μόλις ένα βαθμό μετράει μετά από δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Αβελίνο, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Εντέλα. Από την άλλη πλευρά, η Τραπάνι έχει έρθει ισάπαλη και στα δυο παιχνίδια της μέχρι τώρα και ευελπιστεί σε ένα τρίποντο. Αμφότερες θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)

Μπενεβέντο – Βερόνα (10/09, 16:00): Αήτηττη παραμένει μετά από δυο παιχνίδι η Μπενεβέντο, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τώρα. Αντίστοιχα, και η Βερόνα παραμένει αήττητη μετά από δυο αγωνιστικές, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τώρα. Αμφότερες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους, οπότε και περιμένουμε ένα σφιχτό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Betshop)

Μπρέσια – Περούτζια (10/09, 16:00): Μετά από δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Μπρέσια παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Ανεβασμένο το ηθικό της μετά και τη νίκη 2-0 επί της Φροζινόνε την προηγούμενη αγωνιστική. Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Περούτζια αγνοεί τη νίκη, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων, λόγω έδρας και καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης.

Προγνωστικό: 1 (2.60 @ Magicbet)

Φροζινόνε – Λατίνα (10/09, 16:00): Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της την προηγούμενη αγωνιστική η Φροζινόνε, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Μπρέσια (2-0). Πλέον, ευελπιστεί σε μια καλύτερη εμφάνιση, με σκοπό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η Λατίνα, από την πλευρά της, αγνοεί τη νίκη μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Θέλει και αυτή να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο σήμερα. Επιλογή μας το N/G που βγαίνει στα μέχρι τώρα παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Interwetten)

Νοβάρα – Σαλερνιτάνα (10/09, 16:00): Αγνοεί τη νίκη μετά από δυο αγωνιστικές η Νοβάρα, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό μέχρι τώρα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Πίζα. Μπορεί να μην έχει πανηγυρίσει ούτε αυτή κάποια νίκη, ωστόσο η Σαλερνιτάνα παραμένει αήττητη μετά από δυο παιχνίδια, έχοντας πάρει το βαθμό της ισοπαλίας και στα δυο. Αμφότερες θα προσπαθήσουν να πάρουν το πρώτο τους τρίτοντο σήμερα. Επιλογή μας το 2-3 Goal στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)

Προ Βερτσέλι – Τσιταντέλα (10/09, 16:00): Με δυο σερί ισοπαλίες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Προ Βερτσέλι και πλέον ευελπιστεί στην πρώτη της νίκη. Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποιεί η Τσιταντέλα, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη και στα δυο πρωτά παιχνίδια της και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το νικηφόρο σερί της. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Stoiximan)

Βιτσέντζα – Μπάρι (10/09, 16:00): Πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει η Βιτσέντζα, η οποία έχει γνωρίσει την ήττα και στα δυο πρώτα παιχνίδια της μέχρι τώρα. Παράλληλα δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την πλευρά της, η Μπάρι μπορεί να ξεκίνησε ήττα τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και θέλει να το εκμεταλλευτεί για να πάρει τη νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.41 @ Goalbet)