xetafe

Άσχημο στοιχηματικό Σάββατο το χθεσινό γενικά, στην στήλη μας μόνο η Κασίμπασα πλήρωσε με το Over 1.5 της στην Σεβάστεια για να κλείσουμε τη μέρα με απολογισμό στις -110 μονάδες. Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς για να μας πληρώσει το 1 & Goal/Goal, χάσαμε το έτερο δυνατό ποντάρισμα και αυτή χάνει πιθανότατα το πρωτάθλημα. Βαλσάμωσε το ματς στο Σαν Μαμές, δεν το ακούμπησαμε το Goal/Goal, δεν άνοιξε ούτε το παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου ποντάραμε στο Over 2.5. Άστοχες και οι επιλογές ρίσκου που κάναμε στην Αργεντινή, ενώ στο παρολί μας την έκανε τη ζημιά ο Ινσίνιε, μεταξύ άλλων, δεν βγήκε το Over 2.5 στο Τορίνο και πήγαν στράφι ο άσος της Κάντιθ και το 2 & Οver 1.5 της Σπόρτινγκ.

Πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος

Χετάφε – Ράγιο Βαγεκάνο

Ντέρμπι προαστίων της Μαδρίτης στο “Coliseum Alfonso Perez” στις 15:00, με τους γηπεδούχους να έχουν μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ράγιο με τα δύο διπλά που έβγαλε στη Βαρκελώνη, πριν το 1-1 με την Σοσιεδάδ, πήγε στους 41 πόντους και έχει σωθεί. Η Χετάφε από την άλλη είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και ψάχνει νίκη που θα την κάνει άνετη στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Προέρχεται από καλές εμφανίσεις η ομάδα του Κίκε Φλόρες, έβγαλε πειστικό διπλό στο Βίγκο και τη Δευτέρα ήταν ξανά σκληρή, ανταγωνιστική στο 0-0 με την Μπέτις. Δεν λέμε ότι θα κάτσει να χάσει η Ράγιο, αλλά η ένταση στους γηπεδούχους θα είναι μεγαλύτερη και έχουν το στυλ να πάνε το ματς στη δύναμη, εκεί που υστερεί η πιο “δαντελένια” Ράγιο. Άλλωστε και οι τρεις τελευταίες ήττες της ήρθαν από ομάδες που παίζουν πιο σκληρά (Αλαβές, Ατλέτικο, Κάντιθ). Σε καλή κατάσταση οι μπροστινοί της Χετάφε, Ουνάλ και Μπόρχα Μαγιοράλ συνδυάζονται σωστά και προβλέπουμε ότι θα βρουν τη λύση. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.11.

Άρης – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανηφορίζει ξανά στη Θεσσαλονίκη, μετά από τέσσερις ημέρες, μαθηματικά πρωταθλητής πλέον και με “μισή” ομάδα. Άφησε πολλούς βασικούς εκτός αποστολής ο Μάρτινς, θα χρησιμοποιηθούν πιτσιρικάδες, αλλά το σχήμα του αναμένεται ανταγωνιστικό. Οι αποδόσεις των book θέλουν τον Άρη ως τεράστιο φαβορί και μας αποτρέπουν από οποιοδήποτε ποντάρισμα στον άσο. Εκεί που βρίσκουμε αξία είναι στα γκολ. Ελεύθερα θα παίξουν οι “ερυθρόλευκοι”, δίχως σκοπιμότητα, με εναλλακτική άμυνα και κυρίως δίχως Βάτσλικ. Σαν χάντικαπ ενός γκολ μοιάζει η απουσία του Τσέχου κίπερ και οι αποδόσεις στο Over είναι υπερβολικές. Μας επιτρέπουν να πάμε και πιο συντηρητικά με Over 2 σε απόδοση 1.98.

Σπέτσια – Αταλάντα

Με τα γκολ θα πάμε και στη Λιγουρία, νωρίς στο σημερινό πρόγραμμα (13:30). Επιβεβαιωθήκαμε με Over 2.5 στο τελευταίο παιχνίδι της Σπέτσια εκεί, όταν έχασε με 3-4 από τη Λάτσιο, στο τρίτο σερί combo της. Φάνηκαν οι αμυντικές της αδυναμίες και η ικανότητά της να παίξει στο χώρο και σήμερα βρίσκει απέναντί της μία παρόμοια ομάδα για να δούμε και παρόμοιο σκορ. Γνωστή για τις επιθετικές αρετές και τα θέματα στο αμυντικό transition η Αταλάντα. Θα πάμε με το Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 1.95, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στο μεταξύ τους ματς στο Μπέργκαμο (5-2).

Το παρολί

Πάμε και στο κυριακάτικο παρολί, με τριάδα επιλογών σε απόδοση 5.44 από Ιταλία, Τουρκία και Αργεντινή.

Πρώτη στάση η Βενετία. Η Βενέτσια έχει αποχαιρετήσει ουσιαστικά την Serie A, μετρώντας πλέον 10 σερί ήττες, η αλλαγή προπονητή δεν διαφοροποίησε κάτι στην ομάδα, έχασε και το μεσοβδόμαδο “εξάποντο” στο Σαλέρνο. Η Μπολόνια αντιθέτως είναι ίσως στο καλύτερο σημείο της σεζόν της, μετρά 6 ματς αήττητη (2-4-0), έχοντας αντιμετωπίσει σε αυτό το σερί Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ και Ρόμα! Δεν έχασε από καμία και θα είναι έκπληξη αν χάσει σήμερα, με το Μιχαΐλοβιτς να επιστρέφει στον πάγκο της. Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.80.

Επόμενη στάση η Κωνσταντινούπολη για το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τη Φενέρμπαχτσε. Η Μπεσίκτας τρέχει να προλάβει τις ευρωπαϊκές θέσεις, δεν μπορεί να σκεφτεί συντηρητική προσέγγιση στη βαθμολογική θέση που είναι, τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της πήγαν στο Over. Η Φενέρ κάνει ξέφρενο φίνις στη σεζόν, με 7 διαδοχικές νίκες είναι πλέον “αγκαλιά” με τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, σκόραρε 24 φορές στο νικηφόρο σερί της! Σημαντικός παράγοντας στο ποντάρισμά μας και η ειδησεογραφία, αμφότερες έχουν σημαντικές απουσίες στο αμυντικό κομμάτι, δίχως δύο βασικά στόπερ και τον δεξί μπακ/χαφ η Μπεσίκτας, δίχως τα βασικά της στόπερ και τον κομβικό χαφ Κρέσπο η Φενέρ. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Τελευταία στάση το Φλορένσιο Βαρέλα του Μπουένος Άιρες. Τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν στο Κόπα ντε λα Λίγκα και η Ντεφένσα ι Χουστίσια είναι σε κατάσταση win & in. Κερδίζει την προβληματική Πατρονάτο και μπαίνει στα νοκ άουτ παιχνίδια. Έμεινε ζωντανή με το μεγάλο διπλό στην Σάντα Φε και ο κόουτς Μπεκασέσε ξεκούρασε όλους τους βασικούς στο μεσοβδόμαδο ταξίδι στη Βραζιλία με ξεκάθαρη στόχευση στο σημερινό παιχνίδι. Με “σκοτωμένή” ψυχολογία η φιλοξενούμενη Πατρονάτο, έχασε 0-6 την προηγούμενη αγωνιστική, έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Γι αυτό θα συνδυάσουμε τον άσο με Over 1.5 για να τον αγοράσουμε στο 1.78.

Προγνωστικά Στοιχήματος

13:30 | Σπέτσια – Αταλάντα | Goal/Goal & Οver 2.5 (1.95 @ Bet365)

15:00 | Χετάφε – Ράγιο Βαγεκάνο | 1 (2.11 @ Betshop)

21:00 | Άρης – Ολυμπιακός | Over 2 (1.98 @ Stoiximan)

Παρολί

16:00 | Βενέτσια – Μπολόνια | Χ2 & Over 1.5 (1.80 @ Stoiximan)

19:00 | Μπεσίκτας – Φενέρμπαχτσε | Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

22:00 | Ντεφένσα ι Χουστίσια – Πατρονάτο | 1 & Over 1.5 (1.78 @ Stoiximan)

Χινάρι

17:30 | Βιζέλα – Μαρίτιμο | Χ (3.55 @ Stoiximan)

“Μπόμπα”

16:00 | Αλτάι – Γκιρεσούνσπορ | 2 & Over 2.5 (4.85 @ Betshop)

Σκόρερ

20:00 | Μπράγκα – Αρούκα | Ρικάρντο Όρτα Anytime Σκόρερ (2.04 @ Betshop)