kasimpasa

Με 3/5 σημεία αλλά με -41.75 μονάδες απολογισμό κλείσαμε την Παρασκευή, αφού η Ίντερ μπήκε με ξεχασμένη άμυνα στο ματς και δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ στην κόντρα από την Έμπολι  για να πάμε τάχιστο κουβά με το 1 & Under 4.5 που είχαμε επιλέξει. Ακόμη πιο γρήγορο ήταν το ταμείο στο ΛέγκιαΓκόρνικ Ζάμπρζε, με το Over 2.5 να επιβεβαιώνεται από το 16′ και το σκορ να σταματά στο 5-3! Στο παρολί, πήγαμε με ελπίδες για ύπνο, αφού βγήκαν ο άσος της Λας Πάλμας και το 1Χ & Over 1.5 της Γκαζιαντέπ, αλλά μας την έκανε τα ξημερώματα η Γοδόι, έχασε από τη νεοφώτιστη Μπαράκας (3-1) για να κλείσουμε αρνητικά.

Μία 10αδα επιλογών έχουμε διαλέξει για τα σαββατιάτικα προγνωστικά στοιχήματος

Λίβερπουλ – Τότεναμ

H Λίβερπουλ αφού συνήλθε στο δεύτερο ημίχρονο του “Θεράμικα” και έκανε μία σπουδαία ανατροπή για να βρεθεί στον τελικό του Champions League καλείται να επανέλθει στα εγχώρια. Αρκετές οι τέσσερις μέρες για να συνέλθουν πνευματικά και σωματικά οι παίκτες του Κλοπ, έχουν πάρει φόρα και τρέχουν για το quadruple, με την Πρέμιερ να είναι η πιο δύσκολη κορυφή για να κατακτήσουν. Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που να αντέχει στο “Άνφιλντ” όταν πιάνουν ρυθμό οι “κόκκινοι” και σίγουρα η άμυνα του Κόντε δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Πολύ λογικά ο άσος προσφέρεται χαμηλά, αλλά αν συνδυαστεί με σκοράρισμα από τους Λονδρέζους απογειώνεται. Ικανή στο transition η Τότεναμ με φορμαρισμένους Κέιν, Σον, θα βρει χώρους να βγάλει κόντρες, έχει και παράδοση σκοραρίσματος στο “Άνφιλντ”. Βρήκε δίχτυα στις 7/8 τελευταίες επισκέψεις της εκεί, στις τρεις τελευταίες έχασε με το ίδιο σκορ (2-1) και κάτι ανάλογο προβλέπουμε για σήμερα. Επιλογή ο άσος με Goal/Goal σε απόδοση 2.87.

Σίβασπορ – Κασίμπασα

Αδιάφορη βαθμολογικά η Σίβασπορ στο πρωτάθλημα, το μυαλό όλων στον σύλλογο είναι στο επερχόμενο παιχνίδι. Την Τετάρτη υποδέχεται την Αλάνιασπορ σε ημιτελικό-ρεβάνς για το Κύπελλο και σήμερα αναμένεται rotation. Η Κασίμπασα βρήκε τον δάσκαλό της το προηγούμενο Σάββατο, έχασε από την Μπασακσεχίρ εντός, αλλά το σκοράρισμά της είναι ακατάπαυστο. Ακόμη και στη μέτρια μέρα της βρήκε δύο φορές δίχτυα, όπως  (τουλάχιστον) έχει κάνει στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της! 14 φορές πανηγύρισε στα 5 τελευταία ταξίδια της, με το φορ Μουλέκα που πήγε στην Πόλη το Γενάρη να έχει σκοράρει 12 φορές σε 11 εμφανίσεις. Θα ακολουθήσουμε την “καυτή” επίθεσή της, δίχως να μας απασχολεί το τελικό αποτέλεσμα, ποντάρουμε στο Over 1.5 της Κασίμπασα, σε απόδοση 2.50.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια

Στο Σαν Μαμές προκαλούν οι αποδόσεις στα γκολ. Η άμυνα της Αθλέτικ δεν είναι το ίδιο συμπαγής όπως στο ξεκίνημα της σεζόν κι ας κράτησε στο μηδέν την Ατλέτικο το προηγούμενο Σάββατο. Δέχθηκε γκολ και στα 9 προηγούμενα παιχνίδια της και σήμερα θα ρισκάρει για τη νίκη που θα τη βάλει προσωρινά εντός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Η Βαλένθια είναι δίχως στόχο πλέον στο υπόλοιπο της σεζόν, δεν περιμένουμε ιδιαίτερη σκοπιμότητα από τον Μπορδαλάς και η αμυντική της συμπεριφορά δεν πείθει. Σύμμαχός μας και η μεταξύ τους παράδοση σε αμφίσκορα (4/5 τελευταία), θα πάμε με το ακριβοπληρωμένο στο 2.21 Goal/Goal.

Ατρόμητος – Ιωνικός

Ποντάρισμα με γκολ θα κάνουμε και στο Περιστέρι, βασιζόμενοι κυρίως στην εικόνα των φιλοξενούμενων στα play-out και όχι μόνο. Ο Ιωνικός αρέσει με το ποδόσφαιρο που παίζει, είναι άνετος βαθμολογικά εδώ και καιρό, όπως και ο Ατρόμητος πλέον, παίζει γρήγορα, ψάχνει το transition, στο Over 3.5 πήγαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια του, στα οποία μάζεψε 13 πόντους! Γκολ έχουν και τα τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων, που διαθέτουν ποιότητα στη γραμμή κρούσης και έχουν την ευκαιρία να την ξεδιπλώσουν στο σημερινό “χαλαρό” παιχνίδι. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Το παρολί

To σαββατιάτικο παρολί σε απόδοση 4.89 απαρτίζεται από τρεις επιλογές σε Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία

Πρώτη επιλογή το Over 2.5 (1.78) στο ΤορίνοΝάπολι. Ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια των “γκρανάτα”, παίζουν πιο ελεύθερα στην τελική ευθεία της σεζόν, ψηλά πήγε το σκορ και στα τρία πιο πρόσφατα. Ακόμη πιο πλούσιο το πρόσφατο βιογραφικό της Νάπολι, ξέσπασε απέναντι στη Σασουόλο με 6αρα, τα αμυντικά της θέματα είναι σταθερά το τελευταίο δίμηνο, επιβεβαιώθηκε το g/g & over στα τέσσερα τελευταία ταξίδια της.

Δεύτερη επιλογή ο άσος (1.72) της Κάντιθ απέναντι στην Έλτσε. Εποχιακή η τιμή στη νίκη των γηπεδούχων, αλλά η πρόσφατη εικόνα τους μας πείθει να τους στηρίξουμε για ένα “τρίποντο” παραμονής. Μετά το διπλό στο Καμπ Νου κόντεψαν να γυρίσουν το ματς από 0-3 απέναντι στην Μπιλμπάο και την προηγούμενη Παρασκευή πήραν με παλικαρίσιο τρόπο τον πόντο στο “Πιθχουάν”. Άνετη βαθμολογικά η Έλτσε, στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και με πλασματική βαθμολογική συγκομιδή τελευταία, πήρε παραπάνω από αυτά που άξιζε.

Τρίτη επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.60) στο ΠορτιμονένσεΣπόρτινγκ Λισαβόνας. Αδιάφορη πλέον η Πορτιμονένσε, εξασφάλισε την παραμονή της και αυτό φάνηκε στην αναιμική εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής στην Αρούκα. Η Σπόρτινγκ έκανε δύο πολύ καλές εμφανίσεις αφότου έφυγε η πίεση στην κούρσα του πρωταθλήματος, με το σχήμα δίχως καθαρόαιμο φορ να την κάνει πιο ευέλικτη, πιο γρήγορη στην ανάπτυξή της. Θα γνωρίζει πριν την σέντρα αν διατηρεί ελπίδες για την τελευταία αγωνιστική, αλλά όπως και να έχει περιμένουμε σοβαρή εμφάνιση, ο κόουτς Αμορίμ ήδη σχεδιάζει την ομάδα της επόμενης σεζόν και κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες.

Το Χινάρι

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν στο Κόπα ντε λα Λίγκα της Αργεντινής σήμερα και στις 22:30 κρίνονται οι δύο τελευταίες θέσεις στον Β’ όμιλο. Η Τίγκρε προέρχεται από τρία παιχνίδια δίχως νίκη, αλλά κρατά την τύχη στα χέρια της για να μπει στα playoffs, τα εξασφαλίζει σίγουρα και με ισοπαλία απέναντι στην Μπόκα, αφού έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Ουρακάν που είναι στο -2 και παίζει την ίδια ώρα στην έδρα της Ιντεπεντιέντε. Η Μπόκα είναι εντελώς αδιάφορη, σίγουρα στη 2η θέση και με πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ, προερχόμενη από δύσκολο διπλό στη Λα Πας και με σταθερά μέτρια εικόνα. Δεν θα πει “όχι” σε μία ισοπαλία που δεν θα προκαλέσει περαιτέρω τριγμούς. Και αγωνιστικά προκύπτει ισορροπία, εφόσον εξυπηρετεί και τους γηπεδούχους βρίσκουμε αξία στο 3.10 της ισοπαλίας.

Η “μπόμπα

Παραμένουμε στην ίδια συνθήκη και για το έτερο ποντάρισμα ρίσκου της σημερινής στήλης. Όπως προαναφέραμε, η Ουρακάν είναι στο -2 από την 4αδα των playoffs, κυνηγώντας Τίγκρε και κυρίως Αλντοσίβι, την οποία μπορεί να πιάσει στη διαφορά τερμάτων αν βγάλει διπλό η ίδια στην έδρα της Ιντεπεντιέντε και η ομάδα του Παλέρμο φέρει “Χ”. Η Ουρακάν προέρχεται από τις δύο καλύτερες εμφανίσεις της, σκόρπισε την Αλντοσίβι στη Μαρ ντελ Πλάτα πριν δύο εβδομάδες και τη Δευτέρα έκανε ανατροπή επί της Ροσάριο με παίκτη λιγότερο! Έχει την ψυχολογία και την ποιότητα να περάσει από την έδρα της Ιντεπεντιέντε που είναι αδιάφορη στο θεσμό και είχε μεσοβδόμαδο ταξίδι στην Παραγουάη για το Σουνταμερικάνα, που είναι πλέον προτεραιότητα για τον κόουτς Ντομίνγκες. Είναι επιλογή το απλό διπλό σε απόδοσεις κοντά στο 3Χ, θα πάμε για την έξτρα αξία με 2 & Over 2.5 σε απόδοση 5.65, αφού η Ιντεπεντιέντε σκοράρει στα 14/15 τελευταία εντός.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Σίβασπορ – Κασίμπασα | Κασίμπασα Over 1.5 (2.50 @ Bet365)

17:15 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια | Goal/Goal (2.21 @ Betshop)

19:30 | Ατρόμητος – Ιωνικός | Over 2.5 (2.10 @ Betshop)

21:45 | Λίβερπουλ – Τότεναμ | 1 & Goal/Goal (2.87 @ Betshop)

Παρολί

16:00 | Τορίνο – Νάπολι | Over 2.5 (1.78 @ Stoiximan)

19:30 | Κάντιθ – Έλτσε | 1 (1.72 @ Stoiximan)

22:30 | Πορτιμονένσε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας | 2 & Over 1.5 (1.60 @ Stoiximan)

Χινάρι

22:30 | Τίγκρε – Μπόκα Τζούνιορς | Χ (3.10 @ Bet365)

Μπόμπα

22:30 | Ιντεπεντιέντε – Ουρακάν | 2 & Over 2.5 (5.65 @ Betshop)

Σκόρερ

16:00 | Καραγκιουμρούκ – Γκιόζτεπε | Πέσιτς Anytime Σκόρερ (1.93 @ Betshop)