betsson βιγιαρεαλ λιβερπουλ

Μια νέα ευρωπαϊκή εβδομάδα αρχίζει κι αυτή είναι η καθοριστική καθώς κρίνονται τα εισιτήρια για τους τελικούς. H σέντρα, λοιπόν, με τα δεύτερα ματς της ημιτελικής φάσης του UEFA Champions League γίνεται με το Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ έχει προβάδισμα 2-0. Να υπενθυμίσουμε πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ 22:00 UEFA Champions League

Η Λίβερπουλ μπαίνει στο δεύτερο ημιτελικό του UEFA Champions League έχοντας προβάδισμα 2-0 από την προηγούμενη αναμέτρηση. Το σκορ αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ που έχει περισσότερη ποιότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα αφήσει η Βιγιαρεάλ σε περίπτωση που γίνει… απρόσεχτη στην προσπάθειά της να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τον τελικό. «Ακόμη δεν έχουμε πει την τελευταία μας κουβέντα. Έχουμε πιθανότητες», υποστήριξε ο προπονητής του ισπανικού κλαμπ Ουνάι Έμερι. Στα συν για τη Βιγιαρεάλ το γεγονός πως ο στράικερ Τζεράρ Μορένο επανήλθε στο 100%. Η Λίβερπουλ έχει πληθώρα επιλογών και δεν αποκλείεται να γίνει ελαφρύ ροτέισον. Το Over 2,5 goal προσφέρεται στο 1,59** στην πλατφόρμα της Betsson.

Βέβαια από την άλλη πλευρά, στην Betsson μπορείς να βρεις τη νίκη της Λίβερπουλ στο 2,00 με Ενισχυμένη Απόδοση.

Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ 21:00 Championship

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση από την 33η αγωνιστική της Championship, η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που δεν αποκλείεται να τεθούν αντιμέτωπες την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα Αγγλίας.Αυτή την περίοδο η Μπόρνμουθ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την… ισορροπία που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο. Κι ενώ επιθετικά παραμένει ικανή και δημιουργεί φάσεις ανεξαρτήτως αντιπάλου, στην άμυνα έχει γίνει ευάλωτη και δεν μπορεί να βρει τρόπο να καλύψει τις… τρύπες. Ωστόσο, διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερη ποιότητα μπροστά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι αυτό ίσως να αποδειχθεί ο καθοριστικός παράγοντας. Ο άσος προσφέρεται στο  2,12** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |