αβραμιδης προγνωστικα στοιχηματοσ 030522

Η απροσεξία των παικτών της Μπαρσελόνα σε μια στατική φάση για τη Μαγιόρκα ήταν που μας στέρησε το απόλυτο την Κυριακή, με το σκορ στο 2-0 υπέρ τους οι “μπλαουγκράνα” δεν κατάφεραν να απομακρύνουν σε εκτέλεση φάουλ με τον Ραΐγιο να μειώνει σε 2-1! Κάπως έτσι “χάθηκε” το Μπαρσελόνα -1.5 ασιατικό στο οποίο είχαμε καταλήξει, ελπίζω όσοι παρακολουθούσατε το παιχνίδι και είχατε τη δυνατότητα να είχατε φροντίσει για cash out! Όσο για το πρώτο χρονικά παιχνίδι με το οποίο ασχολήθηκε η στήλη, Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ είχαν την εικόνα, και τη συμπεριφορά που περιμέναμε, το τελικό 2-1 για τους “κανονιέρηδες” δικαίωσε απόλυτα το GG και over 2.5 που είχαμε επιλέξει!

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Τον πρώτο από τους δύο φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ μαθαίνουμε απόψε, η Λίβερπουλ, μετά από τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς στο “‘Ανφιλντ” είναι και το μεγάλο φαβορί, φιλοξενείται από τη Βιγιαρεάλ στο “Εστάντιο ντε Λα Θεράμικα”, σέντρα στις 22:00! Όπως κατά κανόνα συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, παρά το σχετικά εκτεταμένο rotation, Σαλάχ, Τιάγο, Φαμπίνιο, Αλεξάντερ Άρνολντ έμειναν εκτός, οι “κόκκινοι” ήταν εξαιρετικοί κόντρα στη Νιούκαστλ, ναι μεν έμειναν στο “φτωχό” 1-0 με το πολύ όμορφο γκολ του Κεϊτά αλλά δημιούργησαν, και έχασαν, πολλές ευκαιρίες ενώ απειλήθηκαν ελάχιστα! Μοναδικό πρόβλημα για τον Κλοπ, ούτε να ακούσει για…τελειωμένη πρόκριση δε θέλει ο Γερμανός, ο Φιρμίνο, δεν λογίζεται ως βασικός εδώ και καιρό ο Βραζιλιάνος, Οριγκί, Τσιμίκας και Κέρτις Τζόουνς ξεμπέρδεψαν με την ίωση που τους ταλαιπωρούσε!

Όσο για τους γηπεδούχους, οι πολλές αλλαγές στο ματς με την Αλαβές ήταν που οδήγησαν, σε μεγάλο βαθμό, στην εκτός έδρας ήττα με 2-1, εδώ και μήνες η Βιγιαρεάλ δείχνει να έχει ξεμείνει από στόχους στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όλο το βάρος έχει πέσει στην Ευρώπη! Αποκαρδιωτική η εμφάνιση για το ¨κίτρινο υποβρύχιο” στο πρώτο παιχνίδι, όλοι περιμέναμε συντηρητική τακτική αλλά όχι και τέτοια ανυπαρξία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου με μόλις μία τελική, κι αυτή εκτός στόχου, σε όλο το ματς! Γέρεμι Πίνο και Αλμπέρτο Μορένο παραμένουν στα “πιτς”, φρέσκο πρόβλημα ο Νταντζούμα που δύσκολα θα τα καταφέρει, στον αντίποδα επιστρέφει ο ηγέτης, και σκόρερ, Ζεράρ Μορένο!

Ομάδα του…under, ιδίως στα εντός έδρας, αυτή του Έμερι, εδώ όμως έχουμε μια ιδιαίτερη συνθήκη, η προσεκτική, υπολογισμένη, συντηρητική προσέγγιση, αναζητώντας τις όποιες στιγμές μπροστά, δεν μπορεί να βοηθήσει! Οι Ισπανοί θέλουν γκολ και είτε βάσει σχεδίου, με σαφώς πιο επιθετική τακτική απ’ ό,τι συνήθως, είτε βάσει…ενστίκτου, πολλές φορές έχοντας σκορ να ανατρέψουν οι ποδοσφαιριστές παρασύρονται ανεξάρτητα από το πλάνο, θα είναι πολύ πιο πιεστικοί, ανοιχτοί, άρα και ευάλωτοι στο παιχνίδι τους! Και η Λίβερπουλ έχει αποδείξει πως μόλις αντίπαλος…χαλαρώσει τις άμυνές του είναι έτοιμη, και ικανή, να τον καταστρέψει!

Ειλικρινά δε βλέπω πώς θα χάσουν αυτή την πρόκριση οι Άγγλοι, δε βλέπω πώς δε θα κερδίσουν απόψε για να είμαι ακριβής, επιλέγω 2 και over 1.5, στο 1.95 η απόδοση στο STOIXIMAN! Δεύτερη ή και εναλλακτική επιλογή το Λίβερπουλ -1.00 ασιατικό, στο 2.20 η απόδοση στο STOIXIMAN, fun bet να σκοράρει πρώτος ο Σαλάχ, στην κόντρα συνήθως ο Αιγύπτιος…δείχνει το δρόμο, στο 4.85 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ➡ 2 ΚΑΙ OVER 1.5 @ 1.95 

22:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ➡ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ -1.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.20

22:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ➡ ΣΑΛΑΧ να σκοράρει πρώτος @ 4.85