estountiantes

Δεύτερη σερί άσχημη μέρα για την στήλη μας η χθεσινή, αστοχήσαμε και στις τρεις επιλογές μας για να κλείσουμε τη βραδιά με -85 μονάδες. Στην Κρακοβία ο άσος χθες έπεσε από το 1.90+ στο 1.60 και οι book “σκούπισαν” πάλι, με τη Βίσλα να χάνει “τελικό” επιβίωσης απέναντι στην αδιάφορη συνονόματη από το Πλοκ. Χάθηκε η “μπόμπα”, αφού η Αλάνιασπορ έχασε ξανά από την Σίβασπορ και στο πρωτάθλημα, ενώ παραδόξως το ΑρχεντίνοςΣαρμιέντο έμεινε στο 0-0 με τις δύο ομάδες να μην σκοράρουν μετά από 5 και 8 παιχνίδια αντίστοιχα.

Πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος της σημερινής στήλης, τα οποία έρχονται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση… της Νότιας Αμερικής.

Εστουδιάντες – Μπραγκαντίνο

Ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο Copa Libertadores σήμερα και στον 3ο όμιλο έχουμε μάχη κορυφής στη Λα Πλάτα, Εστουδιάντες και Μπραγκαντίνο είναι στους 4 βαθμούς.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Εστουδιάντες, έφτασε τα 10 ματς αήττητη (6-4-0)! Εντός των συνόρων είναι 1η στον όμιλό της, με την καλύτερη επίθεση στη χώρα (30 γκολ σε 12 παιχνίδια) και εξασφαλισμένη παρουσία στα playoffs του Copa de la Liga από την προηγούμενη αγωνιστική. Την Παρασκευή πήγε στην Σάντα Φε αδιάφορη, έπαιξε με τα “δεύτερα” απέναντι στην Κολόν (2-2), αλλά ήταν ανταγωνιστική ακόμη κι έτσι κι “έκλεψε” τον πόντο στο 90+9′! Άρα όλοι οι καλοί του κόουτς Σιελίνσκι είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να προετοιμαστούν για το σημερινό παιχνίδι, το οποίο αν κερδίσουν ουσιαστικά εξασφαλίζουν θέση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Στο έτερο εντός έδρας για το Copa Libertadores σκόρπισε την Βέλεζ με 4-1, έκτοτε κέρδισε στο πρωτάθλημα την Σεντράλ με 5-0, την Μπαράκας με 1-6 και την σκληροτράχηλη Τίγκρε με 2-1.

Η Μπραγκαντίνο είναι από τις φιλόδοξες βραζιλιάνικες ομάδες, πάντα με την υποστήριξη της Red Bull, αλλά δεν έχει την εμπειρία των Αργεντίνων στο θεσμό. Αήττητη στα πέντε παιχνίδια της νέας σεζόν ουσιαστικά, σκόραρε στα 9 τελευταία ματς, ενώ στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Αργεντινή για τον αγώνα με τη Βέλεζ πήρε με δόση τύχης το 2-2.

Η αρχική σκέψη στο ματς ήταν στον άσο, αλλά από την στιγμή που η απόδοσή του ανέβηκε μας επιτρέπει να καλυφθούμε με το 1Χ & Over 1.5 σε απόδοση 1.87.

Κορίνθιανς – Μπόκα Τζούνιορς

Βραζιλιανο-Αργεντίνικη μάχη έχουμε και στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, ο οποίος μετά από δύο αγωνιστικές είναι στην απόλυτη ισορροπία, Κορίνθιανς, Μπόκα, Όλγουεϊς Ρέντι και Ντεπορτίβο Κάλι έχουν από μία νίκη.

Η Κορίνθιανς του Βίτορ Περέιρα έχασε στην πρεμιέρα στη Βολιβία από την Όλγουεϊς Ρέντι, αντέδρασε με τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Libertadores, (1-0 την Ντεπ. Κάλι), αλλά το Σάββατο δέχθηκε γερή “σφαλιάρα” από την Παλμέιρας (3-0) του Αμπέλ Φερέιρα, επιβεβαιώνοντας ότι χρειάζεται χρόνο να δέσει το ποιοτικό της ρόστερ. Η ηρεμία στην Μπόκα αποκαταστάθηκε προσωρινά με το διπλό του Σαββάτου στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο, με το οποίο ουσιαστικά εξασφάλισε τη θέση της στα playoffs του Copa de la Liga και παράλληλα επιβεβαίωσε ότι μακριά από το “Μπομπονέρα” παίζει καλύτερα, δίχως άγχος. Έμπειρες είναι και οι δύο ομάδες στο θεσμό, μπόλικο ταλέντο διαθέτουν στις γραμμές κρούσης, ενώ αμυντικά έχουν συχνά προβλήματα. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.18.

Προγνωστικά Στοιχήματος

01:15 | Εστουδιάντες – Μπραγκαντίνο | 1Χ & Over 1.5 (1.87 @ Stoiximan)

03:30 | Κορίνθιανς – Μπόκα Τζούνιορς | Goal/Goal (2.18 @ Betshop)