Προγνωστικά Πολωνία: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πολωνίας, με τη Λέχια να δοκιμάζεται στην έδρα της Κρακοβίας.

Κρακοβία – Λέχια Γκντανσκ, (09/10, 19:00): Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της η Κρακοβία που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πογκόν. Μετράει μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, g/g οι έξι από τις επτά πρώτες. Τέλος στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών έβαλε η Λέχια που ηττήθηκε με 1-2 από τη Νιετσιέτζα. Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ικανή να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της Κρακοβίας.

Προγνωστικό: 2 (2,70 @ Stoiximan)

Ζαγκλέμπιε – Βίσλα Πλοκ, (09/10, 21:30): Από ισοπαλία σε ισοπαλία πηγαίνει η Ζαγκλέμπιε, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Άρκα την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία για τη Ζαγκλέμπιε που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Γιαγκελόνια. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Πλοκ που ηττήθηκε με 1-2 από την Κορόνα Κιέλτσε, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί δυο αγωνιστικών. Βρίσκεται στην 8η θέση, αγνοεί φέτος τη νίκη εκτός έδρας, ενώ έχει σήμερα δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ζαγκλέμπιε.

Προγνωστικό: 1 (1,96 @ Goalbet)