niouels

Κακή στοιχηματική βραδιά η χθεσινή για την πλειοψηφία των παικτών και για την στήλη μας, δεν μας ήθελε η μπάλα στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ έκανε τρεις καθαρές ευκαιρίες στο 10λεπτο για να επιβεβαιωθεί η “μπόμπα” μας και φυσικά άξιζε τουλάχιστον δυο γκολ στο ματς για να βγει και το G/G & Over 2.5 που είχαμε επιλέξει. Το μομέντουμ της κερκίδας δεν το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά το εκμεταλλεύτηκε η Ρέιντζερς για να χάσουμε το Χ2 της Μπράγκα. Χαμένο και το G/G που ποντάραμε στο Ολίμπικο, η Ρόμα διέλυσε τους Νορβηγούς, που δεν βρήκαν γκολ για πρώτη φορά στα τέσσερα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια. Την “παγίδα” της Μπάρσα την αποφύγαμε, αλλά χάσαμε στο σκοράρισμα του Τόρες για να κλείσουμε τη βραδιά με -125 μονάδες απολογισμό.

Με στραπατσαρισμένο ηθικό λοιπόν πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, με τα εγχώρια πρωταθλήματα να πρωταγωνιστούν και πάλι στα κουπόνια.

Νιούελς – Πατρονάτο

10η αγωνιστική στην Αργεντινή, πέντε στροφές έμειναν ως τα playoffs του Copa de La Liga και στο Ροσάριο η Νιούελς υποδέχεται την Πατρονάτο.

Το αήττητο σερί (4-1-0) της Νιούελς διακόπηκε στην Σάντα Φε το περασμένο Σάββατο, ισορροπημένο το παιχνίδι με την Ουνιόν, ένα ανόητο μαρκάρισμα στη γωνία της μεγάλης περιοχής χάρισε το πέναλτι που έκρινε το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων. Είχαν προηγηθεί καλές εμφανίσεις από την ομάδα, το project του Σανγκινέτι πείθει και η Νιούελς διατηρείται σε τροχιά playoffs. Στο “Κολόσο” είναι πολύ αποτελεσματική, κέρδισε τα 3/4 φετινά της παιχνίδια εκεί, μόνο με την πρωταθλήτρια Ρίβερ δεν τα κατάφερε. Επέστρεψαν άπαντες και είναι σαφές ότι υπερτερεί απέναντι σε μία Πατρονάτο που έχει μία νίκη στα 16 τελευταία εκτός, κι αυτή με δόση τύχης στο ντεμπούτο του νέου της κόουτς. Βελτιωμένοι με τον Σάβα στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι, αλλά σήμερα τους περιμένει δύσκολη έδρα και φορμαρισμένη ομάδα. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.10.

Ρεν – Μονακό

Με δυνατή μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ανοίγει το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στη Ligue 1 απόψε στη Βρετάνη.

Ρεκόρ 6-1-0 τρέχει η Ρεν στο πρωτάθλημα, με την 2η καλύτερη επίθεση στη Γαλλία, σκόραρε 20 φορές στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, το περασμένο Σάββατο έβαλε τρια γκολ στην “σφιχτή” άμυνα της Ρεμς εκτός έδρας! Ανεβάζει στροφές και η Μονακό για την τελική ευθεία, με τρεις σερί νίκες πλησίασε στο -6 από την τρίαδα και με διπλό απόψε κόβει τη διαφορά στη μέση από τα προκριματικά του επόμενο Champions League. Και οι τρεις τελευταίες της νίκες συνοδεύτηκαν με Over 2.5. Υπάρχει πολλή ποιότητα και ταχύτητα στις δύο ομάδες, φύσει επιθετικές στη φιλοσοφία τους, καμία δεν βολεύεται με την ισοπαλία, προβλέπουμε καλό ματς, με ρυθμό και γκολ, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στα μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Επιβεβαιώθηκε το G/G & Over και στα πέντε πιο πρόσφατα! Βατή επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Παρολί

To σημερινό πρόγραμμα βγάζει επιλογές με αποδόσεις για παρολί, οπότε θα φτιάξουμε και μία τριάδα από Πορτογαλία, Τουρκία και Αργεντινή σε απόδοση 4.68.

Πρωτη επιλογή το 1Χ & Under 3.5 (1.72) στο Αρούκα – Σάντα Κλάρα. “Καίγονται” στη μάχη της παραμονής οι γηπεδούχοι, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο τελευταίο εντός έσπασαν το αρνητικό σερί με παλικαρίσια νίκη, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο, στις λεπτομέρειες έχασαν στο Οπόρτο από την Μποαβίστα το Σάββατο. Η Σάντα Κλάρα πήρε νίκη που την εξασφαλίζει την Κυριακή και δεν υπάρχουν αληθινές φιλοδοξίες στο σύλλογο για το κάτι παραπάνω. Το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί με αποχωρήσεις παικτών, άλλοι παίκτες ψάχνουν μεταγραφή και το δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής της ότι ο στόχος είναι η παραμονή και από το +9 που βρίσκεται σήμερα μπορεί να νιώθει άνετη.

Δεύτερη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.70) στο Τραμπζονσπόρ – Καραγκιουμρούκ. Η Τραμπζονσπόρ μετρά μέρες για να στεφθεί πρωταθλήτρια μετά από 38 χρόνια, παρά τις τρεις σερί βαθμολογικές απώλειες. Με δική της νίκη σήμερα και “γκέλα” της Φενέρ αύριο κατακτά τον τίτλο και μαθηματικά! Την περιμένουμε πεισμωμένη μετά από τρία παιχνίδια δίχως νίκη, το ρόστερ είναι υπερπλήρες και στο γήπεδό της είναι τρομερά αποτελεσματική. Ιδανικός αντίπαλος για μία γιορτινή ατμόσφαιρα η αδιάφορη βαθμολογικά Καραγκιουμρούκ που αποδυναμώνεται εκτός Πόλης.

Τρίτη επιλογή το Over 2 (1.60) στο Σεντράλ Κόρδοβα – Άρσεναλ Σαραντί. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση μετά την (άδικη εν μέρει) 5αρα στη Λα Πλάτα από την Εστουδιάντες και στο γήπεδό τους είναι δημιουργικοί. Κατάλληλος αντίπαλος για να δουμε γκολ στο ματς η Άρσεναλ, η οποία με τον Μαδελόν στον πάγκο δεν έχει καμία σχέση με την περσινή “δυσκοίλια” ομάδα. Στο Over 3.5 πήγαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, την προηγούμενη Παρασκευή επέστρεψε από 0-3 σε 3-3 απέναντι στη Γοδόι, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα στάθηκε όρθια στο “Μπομπονέρα” με την Μπόκα (2-2).

“Μπόμπα”

33η αγωνιστική στην Τουρκία και στο Καϊσέρισπορ – Ρίζεσπορ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ποντάρισμα ρίσκου. Οι γηπεδούχοι σταμάτησαν το αρνητικό τους σερί με διπλό στη Σμύρνη και ουσιαστικά εξασφαλίστηκαν στη μάχη της παραμονής, πηγαίνοντας στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη. Το μυαλό τους πλέον είναι στο επόμενο παιχνίδι, την Τρίτη ταξιδεύουν στην Τραπεζούντα για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Αναμένεται rotation από τον κόουτς Καραμάν. Η Ρίζεσπορ παρότι είναι με το ένα πόδι στη Β’ κατηγορία παλεύει μέχρι τέλους. Στα δύο τελευταία εντός κέρδισε (με ανατροπή μάλιστα) τις δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος και σήμερα ψάχνει το πρώτο διπλό της στην σεζόν για να πάει στο -7 και να έχει σφιγμό για τα 5 τελευταία παιχνίδια. Θα ποντάρουμε στο τεράστιο κίνητρο των φιλοξενούμενων, είναι επιλογή και το απλό διπλό, ρισκάρουμε λίγο περισσότερο με το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 4.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Ρεν – Μονακό | Over 2.5 (1.85 @ Betshop)

03:30 | Νιούελς – Πατρονάτο | 1 (2.10 @ Stoiximan)

Παρολί

17:30 | Αρούκα – Σάντα Κλάρα | 1Χ & Under 3.5 (1.72 @ Stoiximan)

20:30 | Τραμπζονσπόρ – Καραγκιουμρούκ | 1 & Over 1.5 (1.70 @ Stoiximan)

01:00 | Σεντράλ Κόρδοβα – Άρσεναλ Σαραντί | Over 2 (1.60 @ Stoiximan)

“Μπόμπα”

20:30 | Καϊσέρισπορ – Ρίζεσπορ | 2 & Over 1.5 (4.85 @ Betshop)


To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας

  • Σαουθάμπτον – Άρσεναλ
  • Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ
  • Γκλάντμπαχ – Κολωνία
  • Κάλιαρι – Σασουόλο
  • Λάτσιο – Τορίνο
  • Ατλέτικο – Εσπανιόλ
  • Λεβερκούζεν – Λειψία

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια