Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2η; αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Μπρέσια – Φροσινόνε (03/09, 19:00): Μπορεί να μην ικανοποίησε με την εμφανίση της στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η Μπρέσια κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Σήμερα θέλει να δείξει κάτι καλύτερο μπροστά στο κοινό της. Αντιθέτως, η Φροζινόνε ξεκίνησε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και σήμερα στοχεύει στο 2×2 ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Τσιταντέλα – Τερνάνα (03/09, 21:30): Από μεγάλο “διπλό” στην έδρα της Μπάρι (1-2) προέρχεται η Τσιταντέλα, η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα. Στόχος της το 2×2 σήμερα, μπροστά στο κοινό της. Από την πλευρά της, η Τερνάνα ρίχνεται και αυτή σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος και θέλει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Περούτζια – Μπάρι (03/09, 21:30): Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Περούτζια, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τσεζένα. Από την άλλη πλευρά, η Μπάρι γνώρισε την εντός εδρας ήττα 1-2 από την Τσιταντέλα και σήμερα θέλει να ψάξει τους πρώτους της βαθμούς. Και οι δυο θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, οπότε επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (2.10 @ Betshop)