mpoabista

Δεν βγήκε το χθεσινό fun bet στο Χ του ΜπλάκμπερνΜίντλεσμπρο, οι Ρόβερς επικράτησαν 1-0 παρά την απουσία του Μπρερετόν κι εμείς κλείσαμε τη Δευτέρα με -15 μονάδες. Σε πιο χαλαρούς στοιχηματικούς ρυθμούς η τρέχουσα εβδομάδα, το σημερινό πρόγραμμα είναι ελαφρώς πιο ενδιαφέρον.

Πάμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από Πορτογαλία και Βέλγιο.

Μπενφίκα – Μποαβίστα Προγνωστικά

Στις 21:45, στην ουδέτερη Λεϊρία διεξάγεται ο πρώτος νοκ άουτ ημιτελικός για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Δεν έπεισε με την απόδοσή της σε ένα ακόμη παιχνίδι η Μπενφίκα, αλλά επέστρεψε στις νίκες την Παρασκευή στην έδρα της Αρούκα (0-2) και διατηρήθηκε στο -9 από την κορυφή της Primeira Liga. Δεν ήταν καλή ούτε στο εντός έδρας 1-1 με τη Μορεϊρένσε, όπου αποδοκιμάστηκε από το κοινό στις κερκίδες, δεν ήταν καλή ούτε στο εντός έδρας 2-0 με την Πάσος Φερέιρα, έπρεπε να μείνει με 10 ο αντίπαλος για να πάρει τα ηνία του αγώνα.

Η Μποαβίστα από την άλλη είναι πολύ βελτιωμένη με τον Πετίτ στον πάγκο, είναι αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά 1-1, στα δύο τελευταία με Ζιλ Βισέντε (εντός) και Πάσος Φερέιρα (εκτός) άξιζε να κερδίσει, είχε αρκετές ευκαιρίες και απειλήθηκε ελάχιστα.

Το Λιγκ Καπ είναι ιστορικός στόχος για την Μποαβίστα, περιμένουμε μεγάλη ένταση από τους “σκακιστές”, απέναντι σε μία Μπενφίκα που δεν πείθει στη μετά-Ζεσούς εποχή και έχει δύο τεράστιες απουσίες σήμερα, του αμυντικού ηγέτη Οταμέντι, του αρχισκόρερ Νούνιες. Θα ποντάρουμε στην ανταγωνιστική εμφάνιση της Μποαβίστα, στο διπλό με +1.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.98.

Αντβέρπ – Σιντ Τρούιντεν Προγνωστικά

23η αγωνιστική στη Βέλγιο, η φορμαρισμένη Αντβέρπ υποδέχεται την Σιντ Τρούιντεν με φιλοδοξία μία ακόμη νίκη που θα την φέρει στο -7 από την κορυφή.

Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι με ρεκόρ 3-1-0 από τις 16 Δεκεμβρίου και μετά, στο ξεκίνημα του 2020 επικράτησαν πειστικά της Σαρλερουά με 3-0 εντός, και την Παρασκευή πέρασαν και από την έδρα της Οστάνδης με 1-2.

Η Σιντ Τρούιντεν αντέδρασε στο αρνητικό σερί που έτρεξε τον προηγούμενο μήνα με 2/3 νίκες. Mετά τη διακοπή  ηττήθηκε αναμενόμενα 2-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ και το Σάββατο νίκησε εντός έδρας τη Σεράνγκ με 3-1 . Προέρχεται από τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες.

Ποιοτική ομάδα η Αντβέρπ όπως την είδαμε και στην Ευρώπη, στα εντός έδρας παιχνίδια της βγάζει επιθετικότητα, σκοράρει με συνέπεια και μπορεί να συμπαρασύρει την “σφιχτή” εκτός έδρας Σιντ Τρούιντεν σε ένα γρήγορο ρυθμό. Βρίσκουμε αξία στο 2.02 του Over 2.5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Αντβέρπ – Σιντ Τρούιντεν | Over 2.5 (2.02 @ Betshop)

21:45 | Μπενφίκα – Μποαβίστα | Μποαβίστα +1.5 (1.98 @ Stoiximan)