παοκ-λεφσκι

Το γκολ του Αϊτόρ έδωσε το διπλό του Παναθηναϊκού και η ματσάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό, επιβεβαίωσε εύκολα το Goal/Goal.

Η μέρα χθες κύλησε ιδανικά στα προγνωστικά στοιχήματος . Έκλεισε με δύο στις δύο επιλογές, σε μονά πονταρίσματα όπως είχα αναφέρει και το τριήμερο μέχρι στιγμής προχωρά εξαιρετικά. Η σημερινή μέρα στο κουπόνι του στοιχήματος είναι δύσκολη και όπως αναφέρω και στον τίτλο απαιτεί αμυντικό παιχνίδι. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Τι σημαίνει αυτό; Είτε πιο χαμηλή μίζα πονταρίσματος, είτε όσο το δυνατόν πιο ασφαλής επιλογές.

Λέστερ – Μπράιτον Προγνωστικά

Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο με πολλά άλογα και ιπποδύναμη, το οποίο όμως για κάποιο λόγο όταν προσπαθείτε να πατήσετε γκάζι, δεν φεύγει σαν αστραπή όπως θα φανταζόσασταν. Κάπως έτσι είναι στο μυαλό μου η Λέστερ από την αρχή της χρονιάς. Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα, είτε λόγω Covid είτε λόγω τραυματισμών. Απ’ όποια πλευρά και αν το δει κάποιος, η Λέστερ είναι μια ομάδα, η οποία μπορεί να τρέξει, να σκοράρει αλλά την ίδια στιγμή να παρουσιάσει τόσο αφελές πρόσωπο στην ανασταλτική της λειτουργία και να το πληρώσει.

Κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε δηλαδή κόντρα στην Τότεναμ όταν σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων στο φινάλε των καθυστερήσεων, δέχθηκε δύο γκολ από τον Μπεργκβάιν και από εκεί που κρατούσε τη νίκη, έφυγε και ηττημένη. Όλη η χρονιά πιστεύω ότι θα κυλήσει με αυτό τον τρόπο για την πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2016 και περσινή Κυπελλούχο.

Σήμερα υποδέχεται την Μπράιτον, η οποία παίζει χωρίς φόβο κάθε παιχνίδι της. Η παρουσία του Γκρέιαμ Πότερ, της χάρισε αυτό το προνόμιο. Τη δυνατότητα να μπορεί να υποστηρίξει δηλαδή το καλό ποδόσφαιρο, μακριά από σκοπιμότητα, το οποίο σε αρκετά ματς την έχει μετατρέψει σε δύσκολο αντίπαλο ακόμη και για τους BIG-6.

Στη μεταξύ τους μονομαχία λοιπόν σήμερα δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. Η Μπράιτον θα διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί και ένα γκολ μπορεί να το πετύχει. Το να κρατήσει την Λέστερ στο μηδέν είναι εξαιρετικά δύσκολο και ίσως για το λόγο αυτό το Goal/Goal προσφέρεται στο χαμηλό 1.65 από την Stoiximan.

Βόλος – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Επιστρέφω και στην αγαπημένη Super League Interwetten. Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσω ίδιο ποντάρισμα με την παραπάνω αναμέτρηση που ανέλυσα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από την λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και ακολουθεί ο αγώνας ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι ομάδα που βάσει των ατομικών χαρακτηριστικών της ποιοτικής επιθετικής της γραμμής, μένει στο μηδέν για δεύτερο συνεχές ματς. Αν θέλετε, δεν είναι και ο Βόλος τακτικά η ομάδα που θα την κρατήσει για ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από τα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να πέρασαν την καταιγίδα τους μετά την απομάκρυνση του προπονητή που καθοδήγησε την ομάδα από το καλοκαίρι και έπειτα, όμως τα χαρακτηριστικά τους δείχνουν να έχουν μείνει τα ίδια όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο Βόλος ειδικά εντός έδρας ξέρει να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα καταφέρει να σκοράρει και κατά του ΠΑΟΚ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λέστερ – Μπράιτον  Goal/Goal (1.65 Stoiximan)

Βόλος – ΠΑΟΚ Goal/Goal (1.78 Stoiximan)