Καλημέρα σας. Κι όμως έμεινε χαμηλά σε αντίθεση με ότι είχαμε εκτιμήσει για το ματς Εφές – Παναθηναϊκός. Μετά την επιτυχία μας με την Μπανταλόνα στα παρκέ του Eurocup, ήρθε η αποτυχή στην Ευρωλίγκα, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι, έτσι είναι το παμε στοιχημα

Σήμερα θα έρθουμε στα δικά μας λημέρια και θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι δικεφάλων. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και η κατάσταση των δύο ομάδων σε συνδυασμό με το σετ των αποδόσεων, μας δίνει σημείο που αξίζει το ρίσκο.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Δεν της έφταναν όλα αυτά που πέρασε και περνά η ΑΕΚ φέτος, ήρθε τώρα και το πρόβλημα στην καρδιά στον πρώτο σκόρερ της, τον Ανγκόλα. Πρώτα απ’ όλα να είναι καλά ο άνθρωπος που συνεχίζει τις εξετάσεις του. Τα άλλα έπονται. Το θέμα είναι όμως ότι η ΑΕΚ σήμερα θα πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δίχως τον πρώτο της σκόρερ και δίχως να έχει δικαίωμα για ενίσχυση. Μόνο τον Κιθ Λάνγκφορντ μπορεί να φέρει πίσω, στα 39 του κι έχοντας και έναν χρόνο να παίξει μπάσκετ.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το Στρασβούργο με καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Κολοσσό. Ο Ρίβερς δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά, περισσότερα από τον Τζος Κάρτερ. Ο Λι είναι καλύτερος του Ογκμπέιντε, ενώ ο Μάρβιν Τζόουνς είναι λίρα εκατό για τον Λυκογιάννη. Βάλτε σε αυτά ότι επιστρέφει ο Γκρίφιν (είναι στην αποστολή σήμερα), οπότε τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν για τον δικέφαλο.

Οι δύο ομάδες έχουν αντίθετη κατεύθυνση. Αν η ΑΕΚ είχε έστω τον Ανγκόλα θα λέγαμε ότι έχει μία λογική να δοθεί ως φαβορί. Τώρα όμως γιατί; Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρυθμό αφού έδωσε δύο ματς με το Στρασβούργο. Πάμε λοιπόν με το διπλό  και απόδοση 2,30 στην πλατφόρμα της Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | 2 (1,90 @ Stoiximan)