napoli-mertens

Ειλικρινά το χθεσινό στοίχημα δεν με χάλασε που χάθηκε. Όπως λένε και το πόκερ, παίξε σωστά και ας χάσεις. Το πεντάρι που έδινε η Γιουβέντους, άξιζε, όπως και η κατάκτηση του τροπαίου. Δεν αλλάζω άποψη, επειδή η Ίντερ κατέκτησε δίκαια το Σούπερ Καπ. Οι αποδόσεις ήταν τέτοιες που δεν γινόταν να αντισταθείς.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το 0-1. Με ένα ανόητο πέναλτι δέχθηκε την ισοφάριση και μετά είχε μόνο ένα καλό σουτ στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσει να προηγηθεί. Η Ίντερ την έπαιξε μονότερμα, αλλά αυτή θα ήταν η εικόνα του ματς. Εν τέλει ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το τρόπαιο στα πέναλτι. Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, μετά το 1-1, ήταν ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσει να κατακτήσει την κούπα.

Στο άλλο ματς, η Γουέστ Χαμ, όπως αναμενόταν κέρδισε αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει και ένα τρίτο γκολ (ή να δεχθεί ένα στο τέλος) για να συνδυαζόταν ο «άσος» μαζί με το over 2,5.

Σήμερα τώρα, οι επιλογές και πάλι είναι περιορισμένες. Ελάχιστα παιχνίδια και το Κόπα… Under 1,5, συνεχίζει να προσφέρει θέαμα. Εκτός από τα… αμέτρητα γκολ, το Τυνησία – Μάλι θα μείνει στην ιστορία για την λήξη του ματς στο 85’ και τα τραγελαφικά που ακολούθησαν.

Επειδή δεν υπάρχουν πολλά ματς, θα προσπαθήσω να ανεβάσω την απόδοση με συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία φυσικά και εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος!

Νάπολι – Φιορεντίνα Προγνωστικά

Παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Νάπολι υποδέχεται την Φιορεντίνα, σε νοκ άουτ αγώνα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια.

Οι γηπεδούχοι, παρά τις απουσίες στάθηκαν όρθιοι στο Τορίνο με αντίπαλο την Γιουβέντους (1-1) και κέρδισαν πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 την Σαμπντόρια.

Η Φιορεντίνα προέρχεται από βαριά ήττα (4-0) από την Τορίνο και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Θα ρισκάρω και θα πάρω τον «άσο», αλλά θέλω να βάλει και ένα γκολ η Φιορεντίνα. Το συνδυαστικό «πληρώνει» 3,40…

Λίβερπουλ – Άρσεναλ Προγνωστικά

Πρώτος ημιτελικός του Λιγκ Καπ. Η Λίβερπουλ καλείται και πάλι να αγωνιστεί με αρκετές και σοβαρές απουσίες, απέναντι σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να κοιτάξει μπροστά και να ξεχάσει το στραπάτσο από τη Νότιγχαμ για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Κάλλιστα μπορεί κάποιος να κοντράρει τους γηπεδούχους, αλλά εγώ δεν πρόκειται να το κάνω. Γιατί πολύ απλά, η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, έχει να ηττηθεί 21 παιχνίδια και πάντα βρίσκει ένα τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.  Θα ρισκάρω και εδώ, με το ίδιο ακριβώς στοίχημα της αναμέτρησης Νάπολι – Φιορεντίνα. Η διαφορά μόνο είναι στην απόδοση, αφού «πληρώνει» 3,25.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

19:00 ΝΑΠΟΛΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ     1 & goal/goal        3,40   Stoiximan

21:45 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ    1 & goal/goal        3,25   Stoiximan