intewetten logo

21η Αγωνιστική στη Serie A με την Τορίνο να υποδέχεται τη Φιορεντίνα και εσείς μπορείτε να βρείτε πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στην Interwetten.

Στη δράση για πρώτη φορά μετά τις 22/12 επιστρέφει η Τορίνο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίντερ από την οποία ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα 5/6 τελευταία παιχνίδια και είναι το μεγάλο της “όπλο”.

Από την άλλη η Φιορεντίνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βερόνα στις 22/12 και βρίσκεται στην 6η θέση μετά από 19 αγωνιστικές. Τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να διευρύνει σήμερα το αήττητο σερί της. Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πληθώρα επιλογών για αυτό το παιχνίδι, με τον άσσο να βρίσκεται στο 3,05, το “διπλό” στο 2,45 και η ισοπαλία στο 3,10.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ