Καλημέρα σε όλους. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σταθεί στο Στρασβούργο στο πρώτο ματς στο παμε στοιχημα. Έκτοτε και με τόσες αναβολές δεν υπήρχε κάτι δυνατό που να αξίζει να ρισκάρουμε το κεφάλαιό μας και το στοίχημα θέλει σύνεση.

Σήμερα θα πάμε στην Ισπανία. Κι ο τίτλος της στήλης έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να μην γίνει το ματς στο Μπιλμπάο. Εκεί η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού υποδέχεται την Ανδόρα.

Μπιλμπάο – Ανδόρα Προγνωστικά

Είχε δύο κρούσματα κορονοϊού, ίσως να μην είναι σήμερα στον πάγκο και ο Μουμπρού (περιμένουν τελευταίο τεστ για να δουν τι θα κάνουν με το πρωτόκολλο), όμως οι Βάσκοι είναι δυνατοί στην έδρα τους και σε αυτήν βασίζονται για την παραμονή. Κέρδισαν κατά σειρά Μπρεογκάν και Γκραν Κανάρια στα τελευταία τους παιχνίδια.

Η Ανδόρα πέρασε οκτώ κρούσματα. Πέντε δείχνουν να επιστρέφουν όμως είναι απροπόνητοι. Περίμενε αναβολή όμως προς το παρόν δεν την παίρνει. Ο Ναβάρο έκανε προπονήσεις με πιτσιρίκια όπως ο ίδιος είπε. Με αυτά και μ’ αυτά ταξίδεψε στο Μπιλμπάο. Δύσκολα τα πράγματα.

Οι συνθήκες δείχνουν ξεκάθαρα το σημείο. Αν γίνει το ματς η Μπιλμπάο έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο καθαρός άσσος προσφέρεται στο 1.85 στην πλατφόρμα της Stoiximan.

Φυσικά αν γίνει το ματς. Αν σου κάτσει δηλαδή.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Μπιλμπάο – Ανδόρα | 1  (1,85 @ Stoiximan)