bet365 logo

Τον Ιωνικό υποδέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη 16η αγωνιστική της Super League και στην Bet365 μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Αντίδραση μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ (0-4) και Παναθηναϊκό (2-0) αναζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έμεινε “άσφαιρος” στα δύο πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα και θέλει σήμερα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην έδρα του, με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία.

Σε κακή κατάσταση και ο Ιωνικός έρχεται από την ήττα στο Κύπελλο με 1-0 από τη Λαμία, που ήταν η τρίτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια του για όλες τις διοργανώσεις, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς σε κανένα από τα τρία πιο πρόσφατα δεν μπόρεσε να “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα. Στην Bet365 μπορείτε να βρείτε πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον άσσο του ΠΑΣ να βρίσκεται στο 1,73, ενώ το “διπλό” βρίσκεται στο 5,20 και η ισοπαλία στο 3,58.  

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777